Reumatologija Palilula

Registruj se
Prijavi se
Reumatologija Palilula
nasa-poliklinika-dr-rodoljub-ristic-reumatologija
REUMATOLOGIJA.
Reumatološke bolesti karakterišu bolovi u kostima i mišićima, otok i jutarnja ukočenost zglobova.
Ove smetnje mogu ukazivati na neko od stotinak reumatoloških oboljenja, među kojima su različite forme artritisa, osteoporoza, fibromijalgija i mnoge sistemske bolesti.
Punkcije i infiltracije zglobova.
opsta-bolnica-alfa-medic-reumatologija

Opšta bolnica Alfa Medic

Beograd, Palilula, Osmana Đikića 3 011 7858888
REUMATOLOGIJA.
Reumatološka oboljenja nose sa sobom svakodnevne probleme za pacijente, ograničenu pokretljivost, bol, potrebu za povećanom pažnjom a u teškim slučajevima i za stalnim nadzorom profesionalaca.
Reumatska oboljenja dovode do privremene, delimične ili trajne onesposobljenosti.
Stoga je od velikog značaja rano dijagnostikovanje i lečenje reumatskih oboljenja, od kojih nisu pošteđeni ni mladi ljudi.
Uzrok bolova u kostima i mišićima, otoka i jutarnje ukočenosti zglobova, može biti i neko od oko 100 oboljenja, među kojima su različite forme artritisa, osteoporoza, fibromijalgija i mnoge sistemske bolesti.
Alfa Medic opšta bolnica sa svojim lekarima specijalistima stoji Vam na raspolaganju za: Pregled interniste reumatologa, Rendgensko snimanje kostiju, zglobova i kičme, Ultrazvuk zgloba, Test salivacije.
Terapija: Intravenska terapija, Intramuskularna terapija, Punkcija zgloba, Intraartikularne injekcije, Lokalna infiltracija leka
Back to Top