Reumatologija Novi Beograd

Registruj se
Prijavi se
Reumatologija Novi Beograd
poliklinika-dynamic-medic-reumatologija

Poliklinika Dynamic Medic

Novi Beograd, Bulevar Zorana Đinđića 99 011 3130890
cena: Cenovnik
REUMATOLOGIJA.
Reumatologija je oblast interne medicine koja se bavi dijagnostikom, praćenjem i terapijom oboljenja koštano zglobnog sistema, uključujući i sistemske bolesti vezivnog tkiva i osteoporozu.
Pregled i lecenje bolesti koje primarno zahvataju mišićno koštane strukture.
Degenarativni ili zapaljenski proces zahvata vezivno tkivo matriksa.
Glavni simptomi: bol u koštano zglobnom sistemu, poremećaj funkcije obolelog zgloba.
Kod sistemskih bolesti zahvaćeni su i drugi organi i sistemi.
bel-medic-opsta-bolnica-i-dom-zdravlja-1-reumatologija
REUMATOLOGIJA BEOGRAD BEL MEDIC OPŠTA BOLNICA I DOM ZDRAVLJA Reumatologija. Uzrok bolova u kostima i mišićima, otoka i jutarnje ukočenosti zglobova, može biti i neko od oko 100 oboljenja, među kojima su različite forme artritisa, osteoporoza, fibromijalgija i mnoge sistemske bolesti. Da li je reč o prolaznim tegobama ili oboljenju koje zahteva lečenje, odgovoriće Vam naši specijalisti. Pregled interniste reumatologa, Rendgensko snimanje kostiju, zglobova i kičme, Ultrazvuk zgloba, Kapilaroskopija, Test salivacije.
dr-zutic-reumatologija

Dr Žutić

Novi Beograd, Antifašističke borbe 21a 011 3018333 |
064 1162334 |
REUMATOLOGIJA.
PREGLED LEKARA SPECIJALISTE REUMATOLOGA.
vanna-care-poliklinika-reumatologija

VANNA CARE poliklinika

Novi Beograd, Bulevar Milutina Milankovića 188 011 6130000
cena: Cenovnik
Reumatologija.
Specijalistički pregled interniste reumatologa, Ultrazvučni pregled zglobova, Savetovalište za osteoporozu, Intravenska, intramuskularna i intraartikularna terapija, Punkcija zgloba
Uzrok bolova u kostima i mišićima, otoka i jutarnje ukočenosti zglobova, može biti i neko od oko 100 oboljenja, medju kojima su različite forme artritisa, osteoporoza, fibromijalgija i mnoge sistemske bolesti. Da li je reč o prolaznim tegobama ili oboljenju koje zahteva lečenje, najbolje ce vam reći reumatolog. Reumatološka oboljenja nose sa sobom svakodnevne probleme za pacijente, ograničenu pokretljivost, bol, potrebu za povećanom pažnjom a u teškim slučajevima i za stalnim nadzorom profesionalaca. Poznato je da postoje različite reumatske bolesti koje mogu biti izazvane zapaljenjem, mehaničkim oštećenjima ili promenama u metabolizmu. Reumatologija je oblast medicine koja se bavi dijagnostikom, praćenjem i lečenjem oboljenja koštano zglobnog sistema, uključujući sistemske bolesti vezivnog tkiva i osteoporozu. Reumatska oboljenja dovode do privremene, delimične ili trajne onesposobljenosti. Stoga je od velikog značaja rano dijagnostikovanje i lečenje reumatskih oboljenja, od kojih nisu poštedjeni ni mladi ljudi.
Back to Top