Reumatologija Batajnica

Registruj se
Prijavi se
Reumatologija Batajnica
poliklinika-mb-reumatologija

Poliklinika MB

Beograd, Batajnica, Matrozova bb 011 7870084 |
011 7870310 |
cena: Cenovnik
REUMATOLOGIJA BEOGRAD POLIKLINIKA MB Sa željom da Vaše zdravlje uvek bude na zavidnom nivou, nastojimo da Vam omogućimo brzu, preciznu i kvalitetnu uslugu po pitanju pregleda i dijagnostike Vašeg zdravstvenog stanja.
Za dobro zdravlje svakako da su najvažniji preventivni pregledi, kao i praćenje zdravstvenog stanja kod obolelih osoba, zbog čega Vam poliklinika MB nudi pouzdanu uslugu i vrhunski tim stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom u radu.
poliklinika-holimed-plus-reumatologija

Poliklinika Holimed Plus

Beograd, Batajnica, Pukovnika Milenka Pavlovića 14 011 4123536 |
011 4123537 |
REUMATOLOGIJA, Reumatske bolesti: Difuzne bolesti vezivnog tkiva: Reumatoidni artritis, Juvenilni artritis, SLE (Sistemski eritemski lupus), SSc (Sistemska skleroza), Difuzni fascitis sa eozinofilijom, Poliomiozitis, Vaskulitisi, Sjogrenov sindrom, Sindromi preklapanja.
Spondiloartritisi, Ankilozirajući, Reiterov sindrom, Psorijazni artritis, Artritis povezan sa inflamatornim bolestima creva.
Osteoartritisi (Degenerativne bolesti zglobova), Primarni, sekundarni i erozivni.
Reumatski sindromi vezani za infektivne agense, Direktni i imunoreaktivni.
Metaboličke i endokrine bolesti povezane sa reumatskim stanjima, Giht, Pseudogiht, Hidroksiapatitna artropatija, Hemofilija, Amiloidoza.
Neoplazme (primarne i sekundarne).
Neurovaskularne bolesti, Charcotov zglob, Raznaudov fenomen.
Bolesti kosti i hrskavice, Osteoporoza, Osteomalacija, Pagetova bolest, Tietzov sindrom – kostohondritis.
Vanzglobne bolesti, Burzitis, Entezopatije, Poremećaj intervertebralnog diska.
Razne bolesti povezane sa zglobnim manifestacijama
Uzrok bolova u kostima i mišićima, otoka i jutarnje ukočenosti zglobova, može biti i neko od oko 100 oboljenja, medju kojima su različite forme artritisa, osteoporoza, fibromijalgija i mnoge sistemske bolesti. Da li je reč o prolaznim tegobama ili oboljenju koje zahteva lečenje, najbolje ce vam reći reumatolog. Reumatološka oboljenja nose sa sobom svakodnevne probleme za pacijente, ograničenu pokretljivost, bol, potrebu za povećanom pažnjom a u teškim slučajevima i za stalnim nadzorom profesionalaca. Poznato je da postoje različite reumatske bolesti koje mogu biti izazvane zapaljenjem, mehaničkim oštećenjima ili promenama u metabolizmu. Reumatologija je oblast medicine koja se bavi dijagnostikom, praćenjem i lečenjem oboljenja koštano zglobnog sistema, uključujući sistemske bolesti vezivnog tkiva i osteoporozu. Reumatska oboljenja dovode do privremene, delimične ili trajne onesposobljenosti. Stoga je od velikog značaja rano dijagnostikovanje i lečenje reumatskih oboljenja, od kojih nisu poštedjeni ni mladi ljudi.
Back to Top