Reumatologija Voždovac

Registruj se
Prijavi se
Reumatologija Voždovac
bel-medic-opsta-bolnica-i-dom-zdravlja-1-reumatologija
REUMATOLOGIJA BEOGRAD BEL MEDIC OPŠTA BOLNICA I DOM ZDRAVLJA Reumatologija. Uzrok bolova u kostima i mišićima, otoka i jutarnje ukočenosti zglobova, može biti i neko od oko 100 oboljenja, među kojima su različite forme artritisa, osteoporoza, fibromijalgija i mnoge sistemske bolesti. Da li je reč o prolaznim tegobama ili oboljenju koje zahteva lečenje, odgovoriće Vam naši specijalisti. Pregled interniste reumatologa, Rendgensko snimanje kostiju, zglobova i kičme, Ultrazvuk zgloba, Kapilaroskopija, Test salivacije.
opsta-bolnica-st-medica-reumatologija

Opšta bolnica ST Medica

Beograd, Voždovac, Kumodraška 241v 011 2460697 |
011 2472946 |
REUMATOLOGIJA.
Stalno zaposleni reumatolozi i konsultanti profesori i docenti Medicinskog fakulteta u Beogradu, kao i ostalo ljubazno osoblje naše bolnice, poštujući osnovni princip medicine, da se čovekovo telo leči kao celina, a ne samo pojedinačni organi, pružiće vam svu potrebnu pažnju i pristupiti sistematskom lečenju.
opsta-bolnica-medicinski-sistem-beograd-msb-reumatologija
Reumatologija: klinički pregled, osteodensitometrija.
Pregled specijaliste reumatologa
opsta-bolnica-una-reumatologija

Opšta bolnica Una

Beograd, Voždovac, Vojvode Skopljanca 19 011 7858777
Reumatska oboljenja mogu dovesti do privremene, delimične ili trajne onesposobljenosti.
Zato je od velikog značaja rano dijagnostikovanje i lečenje reumatskih oboljenja, od kojih nisu pošteđeni ni mladi ljudi.
U ordinaciji za reumatologiju možete obaviti sledeće preglede: Ultrazvučni pregled zglobova i mekih tkiva, Dijagnostiku i dalje lečenje povezane sa koštanim i vezivnim tkivom, Pregledi interniste reumatologa, Reuma faktor, Infiltracije zglobova
Uzrok bolova u kostima i mišićima, otoka i jutarnje ukočenosti zglobova, može biti i neko od oko 100 oboljenja, medju kojima su različite forme artritisa, osteoporoza, fibromijalgija i mnoge sistemske bolesti. Da li je reč o prolaznim tegobama ili oboljenju koje zahteva lečenje, najbolje ce vam reći reumatolog. Reumatološka oboljenja nose sa sobom svakodnevne probleme za pacijente, ograničenu pokretljivost, bol, potrebu za povećanom pažnjom a u teškim slučajevima i za stalnim nadzorom profesionalaca. Poznato je da postoje različite reumatske bolesti koje mogu biti izazvane zapaljenjem, mehaničkim oštećenjima ili promenama u metabolizmu. Reumatologija je oblast medicine koja se bavi dijagnostikom, praćenjem i lečenjem oboljenja koštano zglobnog sistema, uključujući sistemske bolesti vezivnog tkiva i osteoporozu. Reumatska oboljenja dovode do privremene, delimične ili trajne onesposobljenosti. Stoga je od velikog značaja rano dijagnostikovanje i lečenje reumatskih oboljenja, od kojih nisu poštedjeni ni mladi ljudi.
Back to Top