Reumatologija Žarkovo

Registruj se
Prijavi se
Reumatologija Žarkovo
zdravstvena-ustanova-mr-cukarica-reumatologija
REUMATOLOG.
Najčešći simptomi reumatskih bolesti su: bolovi u leđima, kostima, zglobovima i mišićima, povišena temperatura, umor i brzo zamaranje.
Nakon razgovora sa pacijentom i detaljnim kliničkim pregledom u nasoj ustanovi možete dijagnostikovati Vašu reumatsku bolest.
Odmah po obavljenom pregledu dobija se lekarski izveštaj i preporuka o daljem lečenju.
Uzrok bolova u kostima i mišićima, otoka i jutarnje ukočenosti zglobova, može biti i neko od oko 100 oboljenja, medju kojima su različite forme artritisa, osteoporoza, fibromijalgija i mnoge sistemske bolesti. Da li je reč o prolaznim tegobama ili oboljenju koje zahteva lečenje, najbolje ce vam reći reumatolog. Reumatološka oboljenja nose sa sobom svakodnevne probleme za pacijente, ograničenu pokretljivost, bol, potrebu za povećanom pažnjom a u teškim slučajevima i za stalnim nadzorom profesionalaca. Poznato je da postoje različite reumatske bolesti koje mogu biti izazvane zapaljenjem, mehaničkim oštećenjima ili promenama u metabolizmu. Reumatologija je oblast medicine koja se bavi dijagnostikom, praćenjem i lečenjem oboljenja koštano zglobnog sistema, uključujući sistemske bolesti vezivnog tkiva i osteoporozu. Reumatska oboljenja dovode do privremene, delimične ili trajne onesposobljenosti. Stoga je od velikog značaja rano dijagnostikovanje i lečenje reumatskih oboljenja, od kojih nisu poštedjeni ni mladi ljudi.
Back to Top