Gastroenterologija Subotica

Registruj se
Prijavi se
Gastroenterologija Subotica
poliklinika-sente-gastroenterologija
Poliklinika Sente nudi specijalistički pregled gastroenterologa i lečenje bolesti gastrointestinalnog trakta.
Ultrazvučni pregled abdomena.
poliklinika-kuca-zdravlja-gastroenterologija
GASTROENTEROLOG Gastroenterologijase bavi dijagnostikom i lečenjem organa za varenje.
Pored specijalističkog kliničkog pregleda i laboratorijskih pretraga, vršimo ultrazvučni pregled stomaka kojim se posmatraju: jetra, žuč, pankreas i slezina, kao i abdominalna aorta.
Gastroskopijom se posmatra i dijagnostikuje stanje želuca i duodenuma.
Kolonoskopija je procedura kojom se kamerom snima unutrašnjost debelog creva.
poliklinika-badawi-gastroenterologija
GASTROENTEROLOGIJA POLIKLINIKA BADAWI Zakazivanje je u vašem interesu, jer tako štedite vaše dragoceno vreme i štedite sebe od stresa i nervoze.Ako prvi put želite zakazati kod nekog interniste i već imate neku preporuku od lekara onda je lako, znate kod koga trebate zakazati.Ako nemate preporuku i onda je lako, setrice i lekari u poliklinici Badawi stoje vam na usluzi samo postavite pitanje.Zakazati možete telefonom, mejlom, lično i iskoristite priliku da pitate i za cene usluga ili ih pogledajte na našem cenovniku.
Gastroenterološki problemi su u današnjem užurbanom svetu sve učestaliji. Probavni sistem je skup organa koji organizmu probavom i apsorpcijom hranjivih materija daje potrebnu energiju. Gastroenterologija je nauka koja proučava i leči bolesti puteva za varenje, jednjaka, želudca, tankog i debelog creva. Pored detaljnog gastroenterološkog pregleda, koji podrazumeva i iscrpan razgovor sa obolelim o njegovim tegobama, često je za dijagnostiku bolesti puteva za varenje neophodno uraditi i endoskopiju ili radiografske preglede trbuha, od kojih je ultrazvučni pregled (EHO abdomena) najčešće korišćen u praksi. Poslednjih godina razjašnjen je uzrok najčešćeg gastroenterološkog oboljenja, čira na želudcu i dvanaestopalačnom crevu, a to je bakterija Helicobacter pylori, koja se dijagnostikuje ureaza testom obavljenim u toku gastroskopije, kultivacijom bioptata želudca ili ureaza izdisajnim testom. Nemojte ignorisati bol u stomaku, ni kod sebe ni kod svog deteta, nego se obratite stručnjaku na vreme i dozvolite da vam reši tegobe.
Back to Top