Internističke ordinacije Dedinje

Registruj se
Prijavi se
Internističke ordinacije Dedinje
internisticka-ordinacija-kardiotonus-internisticka-ordinacija
INTERNA MEDICINA.
Ordinacija KARDIOTONUS je specijalistička internistička ordinacija osnovana sa ciljem da svojim pacijentima pruži kompletnu dijagnostiku, lečenje i adekvatno praćenje iz oblasti interne medicine sa naglaskom na područje kardiovaskularnih bolesti.
Naši stručni konsultanti su renomirani specijalisti sa značajnim kliničkim iskustvom, iz oblasti kardilogije,angiologije i endokrinologije.
Vaši zdravstveni problemi kao što su povišeni krvni pritisak, poremećaji srčanog ritma, oboljenja srčanih zalistaka, srčana slabost, problemi sa arterijskim i venskim krvnim sudovima, oboljenja štitne žlezde i dijabet uspešno će biti prepoznati, lečeni i korigovani od strane naših lekara.
Naš moto je da uspešno lečenje pored profesionalnosti lekara, adekvatnog prostora, vremena i medicinske aparature zahteva i postojanje ličnog odnosa i poverenja između pacijenta i lekara.
Trudićemo se da po tome budemo prepoznatljivi.
opsta-bolnica-medicinski-sistem-beograd-msb-internisticke-ordinacije
INTERNA MEDICINA.
U svom sastavu imamo najmodernije opremljene ambulante za internu medicinu (kardiologija, pulmologija, nefrologija, reumatologija, endokrinologija, gastroenterologija, hematologije itd).
Back to Top