Internističke ordinacije Voždovac

Registruj se
Prijavi se
Internističke ordinacije Voždovac
bel-medic-opsta-bolnica-i-dom-zdravlja-internisticke-ordinacije

Bel Medic Opšta bolnica i Dom zdravlja

Beograd, Voždovac, Koste Jovanovića 87 011 3091000
INTERNISTIČKE ORDINACIJE BEOGRAD BEL MEDIC OPŠTA BOLNICA I DOM ZDRAVLJA Ordinacija interne medicine. Interna medicina je grana medicine koja se bavi problemima i bolestima unutrašnjih organa, u čije grane spadaju endokrinologija, kardiologija, pulmologija, gastroenterologija, reumatologija, alergologija, hematologija, nefrologija, onkologija, kao i higijena ishrane i dijetetika. Na specijalistički pregled ne morate da čekate.
internisticka-kardioloska-ordinacija-zora-internisticka-ordinacija
INTERNISTIČKI PREGLED.
KONSULTANTSKI PREGLEDI, SISTEMATSKI PREGLEDI, ULTRAZVUČNA DIJAGNOSTIKA, ENDOSKOPSKA DIJAGNOSTIKA, SPIROMETRIJA, ALERGOLOŠKA TESTIRANJA.
Gastroskopija je pregled želuca iznutra putem sonde koja se kroz usta i jednjak plasira u želudac.
Najčešće tegobe koje zahtijevaju gastroskopiju su: otežano gutanje, bol u stomaku, podrigivanje, gorušica, nadimanje, pečenje iza grudne kosti ili paraumbilikalno, mučnina, povraćanje, neobjašnjeni gubitak u telesnoj težini, crna stolica, malokrvnost.
Na ovaj način otkriva se čir na želucu ili dvanaestopalačnom crevu, upala sluzokože kod infekcije sa Helicobacter pylori, dobroćudni i zloćudni tumori, želudačna kila, a prate se i efekti lečenja.
Pregled traje nekoliko minuta, neprijatan je, ali bezbolan.
Standardno se radi sa lokalnim anesteziranjem ždrela, ali se može raditi i u kratkotrajnoj intravenskoj anesteziji (sedO analgeziji).
Uvođenjem manjeg instrumenta kroz gastroskop omogućava se uzimanje materijala za patohistološku analizu.
Uvođenjem manjeg instrumenta sa omčom omogućava se uklanjanje polipa.
internisticka-ordinacija-dr-petric-internisticke-ordinacije
INTERNISTIČKA ORDINACIJA.
Pregled interniste sa EKG u ordinaciji i na terenu (kućna poseta).
Gastro-enterološki pregled.
opsta-bolnica-una-internisticke-ordinacije

Opšta bolnica Una

Beograd, Voždovac, Vojvode Skopljanca 19 011 7858777
Interna medicina.
Medicina (latinski ars medicinae — umetnost lečenja) je nauka i veština lečenja koja se bavi dijagnostikom, preventivom i terapijom bolesti čoveka.
Interna medicina je grana medicine koja se bavi problemima i bolestima unutrašnjih organa.
opsta-bolnica-st-medica-internisticke-ordinacije

Opšta bolnica ST Medica

Beograd, Voždovac, Kumodraška 241v 011 2460697
Interna medicina.
Interna medicina je oblast medicine koja se bavi proučavanjem, sprečavanjem i lečenjem unutrašnjih bolesti odraslih osoba, kao što su: bolesti srca i kardiovaskularnog sistema, bolesti pluća, šećerne bolesti, oboljenja štitne žlezde, bolesti bubrega, bolesti digestivnog trakta.
U našoj bolnici posebnu pažnju posvećujemo prevenciji kroz sisitematske i redovne specijalističke preglede, kao i savetovalište.
Mnoga hronična i teška oboljenja se, redovnim pregledima, na vreme mogu otkriti i lečiti sa velikim uspehom.
Možemo vam preporučiti pakete preventivnih medicinskih usluga, bilo da je reč o pojedincima ili kompanijama.
Opremljeni smo i za lečenje pogoršanja stanja kod hroničnih bolesnika, kojima možemo ponuditi brzu dijagnostiku, dnevnu bolnicu ili bolničko ležanje, adekvatnu terapiju i nastavak lečenja i zdravstvene nege.
Stalno zaposleni specijalisti interne medicine i konsultanti profesori i docenti Medicinskog fakulteta u Beogradu, kao i ostalo ljubazno osoblje naše bolnice, poštujući osnovni princip interne medicine, da se čovekovo telo leči kao celina, a ne samo pojedinačni organi, pružiće vam svu potrebnu pažnju i pristupiti sistematskom lečenju.
opsta-bolnica-medicinski-sistem-beograd-msb-internisticke-ordinacije
INTERNA MEDICINA.
U svom sastavu imamo najmodernije opremljene ambulante za internu medicinu (kardiologija, pulmologija, nefrologija, reumatologija, endokrinologija, gastroenterologija, hematologije itd).
Back to Top