Internističke ordinacije Zemun

Registruj se
Prijavi se
Internističke ordinacije Zemun
poliklinika-park-medica-internisticke-ordinacije
INTERNISTIČKA ORDINACIJA.
Interna medicina je grana medicine koja se bavi problemima i bolestima unutrašnjih organa.
U okviru interne medicine postoji nekoliko grana medicine: Endokrinologija, Kardiologija, Hematologija, Gastroenterologija, Pulmologija, Nefrologija.
U Poliklinici Park Medica imamo stalno zaposlenog internistu.

Opšta bolnica Analife

Beograd, Zemun, Skadarska 5 011 3196808 |
011 3196809 |
INTERNA MEDICINA. PREGLED LEKARA INTERNISTE. SVI INTERNISTČKI PREGLEDI.
Interna medicina je specijalistička grana medicine koja se bavi prevencijom, dijagnostikom i lečenjem bolesti odraslih osoba. Grana medicine koja ima više subspecijalističkih grana : kardiologija, gastroenterologija, endokrinologija, hematologija, alergologija, pulmologija, reumatologija, nefrologija i onkologija. Lekari specijalisti interne medicine se bave lečenjem pacijenata koji mogu imati izolovane zdravstvene probleme određenih unutrašnjih organa ili nediferencirane ili multisistemske procese ili oboljenja. U svom radu koriste savremene medicinske aparate za dijagnostiku i svojim pacijentima omogućavaju kompletan uvid u njihovo zdravstveno stanje kao i dalje praćenje. U Poliklinici Beograd izuzetnu pažnju poklanjamo i prevenciji koja se sprovodi putem redovnih specijalističkih i sistematskih pregleda kako za pojedince tako i za grupe. Tim naših eminentnih stručnjaka pruža kontinuiranu brigu svakom pacijentu počev od prvog susreta koji je obično u obliku fizikalnog pregleda, zatim dijagnostike i utvrđivanja trenutnog zdravstvenog stanja do savetovanja, određivanja adekvatne terapije i daljeg praćenja ukoliko postoji potreba. Sve procedure je moguće obaviti u Poliklinici Beograd, ali i na vašem radnom mestu ili kod kuće, dvadeset četiri sata dnevno sedam dana u nedelji.
egzakta-medika-internisticke-ordinacije

Egzakta Medika

Beograd, Zemun, Ulica 22. oktobra br. 16 065 2615544
INTERNISTIČKE ORDINACIJE - EGZAKTA MEDIKA - Kardiologija - Pulmologija - Endokrinologija - Reumatologija - Gastroenterologija - Hematologija - Alergologija
Back to Top