Internističke ordinacije Zemun

Registruj se
Prijavi se
Internističke ordinacije Zemun
poliklinika-park-medica-internisticke-ordinacije
INTERNISTIČKA ORDINACIJA.
Interna medicina je grana medicine koja se bavi problemima i bolestima unutrašnjih organa.
U okviru interne medicine postoji nekoliko grana medicine: Endokrinologija, Kardiologija, Hematologija, Gastroenterologija, Pulmologija, Nefrologija.
U Poliklinici Park Medica imamo stalno zaposlenog internistu.
opsta-bolnica-analife-internisticke-ordinacije
INTERNA MEDICINA.
PREGLED LEKARA INTERNISTE.
SVI INTERNISTČKI PREGLEDI.
poliklinika-beograd-internisticke-ordinacije
Interna medicina je specijalistička grana medicine koja se bavi prevencijom, dijagnostikom i lečenjem bolesti odraslih osoba.
Grana medicine koja ima više subspecijalističkih grana : kardiologija, gastroenterologija, endokrinologija, hematologija, alergologija, pulmologija, reumatologija, nefrologija i onkologija.
Lekari specijalisti interne medicine se bave lečenjem pacijenata koji mogu imati izolovane zdravstvene probleme određenih unutrašnjih organa ili nediferencirane ili multisistemske procese ili oboljenja.
U svom radu koriste savremene medicinske aparate za dijagnostiku i svojim pacijentima omogućavaju kompletan uvid u njihovo zdravstveno stanje kao i dalje praćenje.
U Poliklinici Beograd izuzetnu pažnju poklanjamo i prevenciji koja se sprovodi putem redovnih specijalističkih i sistematskih pregleda kako za pojedince tako i za grupe.
Tim naših eminentnih stručnjaka pruža kontinuiranu brigu svakom pacijentu počev od prvog susreta koji je obično u obliku fizikalnog pregleda, zatim dijagnostike i utvrđivanja trenutnog zdravstvenog stanja do savetovanja, određivanja adekvatne terapije i daljeg praćenja ukoliko postoji potreba.
Sve procedure je moguće obaviti u Poliklinici Beograd, ali i na vašem radnom mestu ili kod kuće, dvadeset četiri sata dnevno sedam dana u nedelji.
egzakta-medika-internisticke-ordinacije

Egzakta Medika

Beograd, Zemun, Ulica 22. oktobra br. 16 065 2615544 |
011 2190059 |
INTERNISTIČKE ORDINACIJE - EGZAKTA MEDIKA - Kardiologija - Pulmologija - Endokrinologija - Reumatologija - Gastroenterologija - Hematologija - Alergologija
Interna medicina je grana medicine koja se bavi problemima i bolestima unutrašnjih organa ( bolesti srca, krvi i krvnih sudova, organa za varenje, pluća...). Samim tim, ukratko se može reći da se interna medicina bavi opštim zdravljem i dobrobiti odrasle osobe. Odgovornosti lekara interniste, jeste da obrazuje i usmeri pacijenta kako da modifikuje svoj način života, da ga psihološki posavetuje, da daje lekove i uputi pacijenta kako da koristi prepisane lekove. Naravno internista treba da brine o pacijentu u bolničkim uslovima i da traži savete lekara drugih specijalnosti u cilju prevencije i izlečenja. Razvojem medicine u okviru interne medicine izdvojile su se posebne subspecijalističke grane koje se bave samo odredjenim sistemom unutrašnjih organa. Preporuka je da se pre odlaska kod lekara subspecijaliste obavi sveobuhvatni internistički pregled kako bi se ustanovio problem i eventualna potreba za daljim pregledima i ispitivanjem. Održavanje normalne telesne težine, zdrava, uravnotežena ishrana, izbegavanje stresnih situacija, prestanak pušenja, kao i svakodnevna polučasovna fizička aktivnost pomažu u prevenciji bolesti. Preporuka lekara je da se na redovne lekarske preglede ide jednom godišnje ili jednom u dve godine, u zavisnosti od starosne dobi, zdravstvenog stanja i faktora rizika.
Back to Top