Internističke ordinacije Savski venac

Registruj se
Prijavi se
Internističke ordinacije Savski venac
poliklinika-fizikus-internisticke-ordinacije

Poliklinika Fizikus

Beograd, Savski venac, Deligradska 27 011 2643242
INTERNA MEDICINA, reumatološki pregledi, kardiološki pregledi, imunološki i alergološki, gastroenterološki, pulmološki pregledi.
Internistički deo Poliklinike vodi njen osnivač, mr sc dr med Miloš Obrenović
protekal-poliklinika-internisticke-ordinacije

Protekal Poliklinika

Beograd, Savski venac, Dr Ive Popovića Đanija 3a 011 4140781
cena: Cenovnik
Interna medicina se bavi prevencijom i lečenjem oboljenja unutrašnjih organa.
Oblast interne medicine je vrlo široka i obuhvata različite subspecijalnosti kao što su: kardiologija, gastroenterologija, hematologija, nefrologija i druge.
Pre odlaska kod lekara subspecijaliste neophodno je da se obavi sveobuhvatni internistički pregled kako bi se ustanovio problem i eventualna potreba za daljim pregledima i ispitivanjima.
U poliklinici Protekal pacijentima je omogućen pregled lekara interniste, kao i dijagnostika neophodna za lečenje i sagledavanje celokupnog zdravstvenog stanja pacijenta.
Stanja u kojima se pacijent obraća lekaru specijalisti interne medicine su: problemi sa srcem, organima za disanje, organima za varenje, žlezdama sa unutrašnjim lučenjem, problemima vezanim za krv, limfne žlezde i bubrege, radi procene zdravstvenog stanja, otkrivanja uzroka tegoba i lečenja.
Poliklinika Protekal poseduje najsavremeniji ultrazvučni aparat, uz pomoć kojih lekar internista stiče pravi uvid o stanju srca, krvnih sudova, jetre, bubrega, slezine, mokraćne bešike i žlezda sa unutrašnjim lučenjem kao i limfnih žlezda.
Pored UZ pregleda u velikoj meri proceni zdravstvenog stanja pacijenta pomaže EKG pregled, kao i laboratorijske analize.
U našoj poliklinici posebnu pažnju posvećujemo prevenciji zdravlja kroz redovne sistematske specijalističke preglede, kao i kroz savetovalište.
Redovnim pregledima se na vreme mogu otkriti i lečiti sa velikim uspehom mnoga hronična i teška oboljenja.
Internistički pregled predstavlja jedan od najsveobuhvatnijih pregleda u domenu medicine odraslog doba.
On podrazumeva: Anamnezu (uvid u zdravstveno stanje pacijenta kroz razgovor); Pregled pacijenta; Merenje krvnog pritiska; EKG; Postavljanje dijagnoze i određivanje terapije; Predlaganje dopunskih ispitivanja, ukoliko su potrebna (UZ pregled, laboratorijske analize, pregled lekara subspecijaliste).
dom-zdravlja-clinicanova-internisticke-ordinacije

Dom zdravlja Clinicanova

Beograd, Savski venac, Višegradska 26 011 7151777
INTERNISTIČKE ORDINACIJE.
Interna medicina je oblast, koja se bavi dijagnostikovanjem i lečenjem bolesti odraslih osoba.
Lekar interne medicine (internista), čoveka posmatra kao celinu i često biva konsultovan, od strane lekara drugih specijalnosti, u rešavanju zdravstvenih problema, naročito nejasnih stanja ili bolesti.
Bavi se brigom o zdravlju pacijenta, edukovanjem pacijenta, pomaže razumevanju značaja preventive, zloupotrebe medicinskih supstanci, mentalnog zdravlja i ostalih nedoumica.
Internista može biti specijalizovan za lečenje svih unutrašnjih organa ili izabrati neku od subspecijalnosti interne medicine.
poliklinika-gracia-medika-internisticke-ordinacije

Poliklinika Gracia Medika

Beograd, Savski venac, Koče Popovića 7 011 3285140
Interna medicina je grana medicine koja se bavi problemima i bolestima unutrašnjih organa, u čije grane spadaju endokrinologija, kardiologija, pulmologija, gastroenterologija, reumatologija, alergologija, hematologija, nefrologija, onkologija, kao i higijena ishrane i dijetetika.
Back to Top