Logopedi Batajnica

Registruj se
Prijavi se
Logopedi Batajnica
logopedski-centar-lopsi-logopedi

Logopedski centar Lopsi

Beograd, Batajnica, Stevana Dubajića 13a 064 5852721
Lopsi je logopedski centar koji pruža usluge iz oblasti logopedske prevencije, dijagnostike i terapije govorno- jezičkih poremećaja kod dece i adolescenata.
Nalazimo se u prijatnom i mirnom ambijentu koji je u potpunosti prilagođen deci i opremljen raznovrsnim i kvalitetnim didaktičkim materijalom i igračkama.
Obzirom na to što je naš moto da dete govor uči kroz igru, trudimo se motivisati ga brižljivim odabirom edukativnog materijala koji stalno dopunjujemo.
Nakon prvog susreta, upoznavanja, opservacije i testiranja deteta, roditeljima se saopštavaju rezultati procene govorno- jezičkog razvoja te se daje savet kako podsticati govorno- jezički razvoj.
Ukoliko je potrebno predlaže se sprovođenje individualnih logopedskih vežbi koje su prilagođene svakom detetu poštujući razvojne norme i stepen govorno-jezičkog razvoja.
Vežbe se odvijaju 1, 2, 3 ili više puta sedmično u trajanju od 45-60 minuta.
Poseban osvrt na savetovanje roditelja vezano za podsticanje govorno-jezičkog razvoja u kućnim uslovima, primenu naučenog tokom terapije u svakodnevnim situacijama, porodičnoj i široj socijalnoj sredini.
Iza nas su godine iskustva u logopedskom radu sa decom predškolskog uzrasta u vaspitno-obrazovnim i zdravstvenim ustanovama.
Back to Top