Sudski tumač za nemački jezik Palilula

Registruj se
Prijavi se
Sudski tumač za nemački jezik Palilula
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK - LIBRA Stručno i kvalitetno sudsko tumačenje dokumenata za nemački jezik.
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK - SVETLANA NEŠKOVIĆ Svetlana Nešković pruža uslugu prevođenja sa i na nemački jezik, uz overu.
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK - JELENA STANOJEVSKI Validan prevod sa overom sudskog tumača za nemački jezik.

Sudski tumač za nemački jezik Stevanka Stanojev

Beograd, Palilula, Jaše Prodanovića 31/27 064 1971178 |
011 2761571 |
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK - STEVANKA STANOJEV Pisani prevodi dokumentacije sa nemačkog jezika i na nemački jezik uz overu.
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK - DIVNA IGNJATOVIĆ Divna Ignjatović obezbeđuje kvalitetan prevod za nemački jezik sa overom.

Sudski tumač za nemački jezik Mila Jović

Beograd, Palilula, Ivankovačka 14/2 063 341915 |
011 3426153 |
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK - MILA JOVIĆ Prevod uz pečat Mile Jović sudskog tumača za nemački jezik.

Sudski tumač za nemački jezik Mila Popović

Beograd, Palilula, Miloša Crnjanskog 9 064 2618944 |
011 2772844 |
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK - MILA POPOVIĆ Overen prevod za nemački jezik od strane prevodioca Mile Popov.
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK - DARINKA IVKOVIĆ STOJKOVIĆ Prevođenje dokumenata sa overom od strane Darinke Ivković Stojković sudskog tumača za nemački jezik.
LOKACIJE
Nemački jezik (nem. Deutsche Sprache), je jedan od jezika zapadne grupe germanskih jezika i spada među najveće svetske jezike. To je maternji jezik najvećeg broja stanovnika Evropske unije. Nemačkim jezikom se govori u Nemačkoj, Austriji, Lihtenštajnu, u dve trećine Švajcarske, u dve trećine provincije Južni Tirol u Italiji, istočnim kantonima Belgije i u pograničnim delovima Danske. U Luksemburgu (nem. Luxemburg), kao i u francuskim oblastima Alzas (nem. Elsass) i Lorena (nem. Lothringen), starosedeoci ovih oblasti govore različitim nemačkim dijalektima, dok je deo stanovništva ovladao standardnim nemačkim (posebno u Luksemburgu), mada je u Alzasu i Lorenu francuski jezik potisnuo nemački u poslednjih četrdeset godina. Male zajednice koje govore nemačkim jezikom opstale su u Rumuniji, Republici Češkoj, Mađarskoj, posebno Rusiji, Kazahstanu i Poljskoj, mada su masivne emigracije stanovništva nemačkog porekla iz ovih zemalja u Nemačku smanjile broj govornika u ovim zajednicama. Van Evrope, najveće zajednice u kojima se govori nemački jezik nalaze se u Sjedinjenim Američkim Državama (u državama Severnoj i Južnoj Dakoti, Montani, Viskonsinu i Indijani; u Brazilu (oblasti Rio Grande do Sul, gde je nastao nem. Riograndenser Hunsrückisch, Sveta Katarina, Parana i Espirito Santo), u koje je migriralo milione Nemaca u zadnjih dvesta godina; ali većina njihovih potomaka ne govori nemački. Zajednice u kojima se govori nemački se mogu takođe naći u bivšoj nemačkoj koloniji Namibiji, kao i drugim zemljama u koje su emigrirali Nemci, kao npr. Kanada, Island, Argentina, Meksiko, Paragvaj, Čile, Peru, Venecuela, Tajland i Australija.
Back to Top