Sudski tumač za nemački jezik Savski venac

Registruj se
Prijavi se
Sudski tumač za nemački jezik Savski venac
abc-prevodi-sudski-tumac-za-nemacki-jezik

ABC Prevodi

Beograd, Savski venac, Admirala Geprata 2 011 6685537
cena: Cenovnik
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK Prevod i overa dokumenata od strane sudskog tumača za nemački jezik, po potrebi izlazimo i na teren.

Multi Prevodi

Beograd, Savski venac, Masarikova 5 064 0865145 |
065 5513434 |
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK Pružamo usluge vrhunskih sudskih tumača za nemački jezik.

Vavilon prevodi

Beograd, Savski venac, Balkanska 46 011 6649190 |
064 4030270 |
Imamo izvrsne sudske tumače i prevodioce za nemački jezik.

Word Shop

Beograd, Savski venac, Nemanjina 4 064 4119796
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK - WORD SHOP Prevod overen pečatom sudskog tumača za NEMAČKI jezik.
Precizni i brzi prevodi sa overom sudskog tumača za nemački jezik.
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK - MILORAD TUBIĆ Prevod dokumenata i tesktova overeni pečatom Milorada Tubića sudskog tumača za nemački jezik.

Sudski tumač za nemački jezik Svetlana Stević

Beograd, Savski venac, Dobropoljska 67 062 599360 |
011 2647750 |
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK - SVETLANA STEVIĆ Svetlana Stević pruža uslugu sudskog tumačenja za nemački jezik.
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK - VALENTINA DRMONČIĆ Valentina Drmončić pruža uslugu sudskog prevođenja dokumenata za nemački jezik.

Sudski tumač za nemački jezik Sonja Popović

Beograd, Savski venac, Aleksandra Kostića 19/32 011 2685411
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK - SONJA POPOVIĆ Prevod sa overom po pristupačnoj ceni za nemački jezik.

Sudski tumač za nemački jezik Ljiljana Glišović

Beograd, Savski venac, Neznanog junaka 6 064 2358089 |
011 3670397 |
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK - LJLJANA GLIŠOVIĆ Ljiljana Glišović pruža usluge prevođenja uz overu sa nemačkog i na nemački jezik.

Sudski tumač Slavica Grahovac

Beograd, Savski venac, Vojvode Milenka 34 063 209999
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK - SLAVICA GRAHOVAC Slavica Grahovac obezbeđuje stručan prevod dokumenata sa i na nemački jezik.

Language Shop

Beograd, Savski venac, Miloša Pocerca 11 011 3614312 |
011 4143223 |
Sudski tumač za nemački jezik. Sudski prevodioci za nemački jezik. Pisani prevodi dokumenata i tekstova sa nemačkog jezika i na nemački jezik.
LOKACIJE
Nemački jezik (nem. Deutsche Sprache), je jedan od jezika zapadne grupe germanskih jezika i spada među najveće svetske jezike. To je maternji jezik najvećeg broja stanovnika Evropske unije. Nemačkim jezikom se govori u Nemačkoj, Austriji, Lihtenštajnu, u dve trećine Švajcarske, u dve trećine provincije Južni Tirol u Italiji, istočnim kantonima Belgije i u pograničnim delovima Danske. U Luksemburgu (nem. Luxemburg), kao i u francuskim oblastima Alzas (nem. Elsass) i Lorena (nem. Lothringen), starosedeoci ovih oblasti govore različitim nemačkim dijalektima, dok je deo stanovništva ovladao standardnim nemačkim (posebno u Luksemburgu), mada je u Alzasu i Lorenu francuski jezik potisnuo nemački u poslednjih četrdeset godina. Male zajednice koje govore nemačkim jezikom opstale su u Rumuniji, Republici Češkoj, Mađarskoj, posebno Rusiji, Kazahstanu i Poljskoj, mada su masivne emigracije stanovništva nemačkog porekla iz ovih zemalja u Nemačku smanjile broj govornika u ovim zajednicama. Van Evrope, najveće zajednice u kojima se govori nemački jezik nalaze se u Sjedinjenim Američkim Državama (u državama Severnoj i Južnoj Dakoti, Montani, Viskonsinu i Indijani; u Brazilu (oblasti Rio Grande do Sul, gde je nastao nem. Riograndenser Hunsrückisch, Sveta Katarina, Parana i Espirito Santo), u koje je migriralo milione Nemaca u zadnjih dvesta godina; ali većina njihovih potomaka ne govori nemački. Zajednice u kojima se govori nemački se mogu takođe naći u bivšoj nemačkoj koloniji Namibiji, kao i drugim zemljama u koje su emigrirali Nemci, kao npr. Kanada, Island, Argentina, Meksiko, Paragvaj, Čile, Peru, Venecuela, Tajland i Australija.
Back to Top