Sudski tumač za nemački jezik Stari Grad

Registruj se
Prijavi se
Sudski tumač za nemački jezik Stari Grad
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK - EUROLANG Prevod sa overom sudskog tumača za nemački jezik.

Sudski tumač za nemački jezik Josipa Marković

Beograd, Stari Grad, Đorđa Jovanovića 3 063 8486617 |
011 44557 |
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK - JOSIPA MARKOVIĆ Prevođenje raznih dokumenata i tekstova sa i na nemački jezik, uz overu.

Sudski tumač za nemački jezik Momir Radić

Beograd, Stari Grad, Maršala Birjuzova 13a 011 3281216
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK - MOMIR RADIĆ Visok kvalitet prevoda sa overom za nemački jezik.
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK - BOJA PJANOVIĆ Sudsko tumačenje dokumenata uz overu od strane Boje Pjanović.

Sudski tumač za nemački jezik Predrag Obradović

Beograd, Stari Grad, Strahinjića Bana 58/III 063 203426 |
011 2635902 |
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK - PREDRAG OBRADOVIĆ Sudsko tumačenje dokumenata od strane Predraga Obradovića, prevodioca za nemački jezik.
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK - ZORAN TEODOSIJEVIĆ Zoran Teodosijević obavlja uslugu prevodjenja sa i na nemački jezik sa overom.

Sudski tumač za nemački jezik Nada Vučković

Beograd, Stari Grad, Kraljice Natalije 7 062 614418 |
011 3676342 |
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK - NADA VUČKOVIĆ Prevod sa i na nemački jezik, overen pečatom sudskog tumača.
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK - LJUBICA TOMIĆ Potreban Vam je zvaničan prevod sa overom za nemački jezik? Kontaktirajte Ljubicu Tomić!
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK - BRANKA ELAZAR Branka Elazar pruža uslugu prevoda ličnih i sudskih dokumenata sa overom za nemački jezik.

Sudski tumač za nemački jezik Nenad Petković

Beograd, Stari Grad, Maršala Birjuzova 30 063 1041600 |
011 2626473 |
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK - NENAD PETKOVIĆ Usluga sudskog tumačenja dokumenata za nemački jezik.
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK - VESNA RAČIĆ Vesna Račić je licencirani prevodilac i sudski tumač za nemački jezik.

Sudski tumač za nemački jezik Ivana Antić

Beograd, Stari Grad, Sibinjanin Janka 11/8 064 1286829 |
011 3282187 |
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK - IVANKA ANTIĆ Profesionalno sudsko tumačenje dokumenata za nemački jezik.
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK - ALEKSANDRA LORENCIN Potrebne su Vam usluge prevoda sa overom? Pozovite Aleksandru Lorencin.

Sudski tumač za nemački jezik Tanja Jakšić

Beograd, Stari Grad, Kralja Petra br.79 060 0156453
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK - TANJA JAKŠIĆ Tanja Jakšić pruža uslugu prevoda svih vrsta dokumenata sa overom za nemački jezik.
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK - JASMINA ĆIRIĆ Precizni i stručni prevodi za nemački jezik sa overom.
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK - IVAN ĐURIĆ Prevod bilo koje dokumentacije za nemački jezik.
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK - SNEŽANA FILIPOVIĆ Prevođenje dokumenata sa i na nemački jezik sa pečatom sudskog tumača.
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK - PREVODILAČKA AGENCIJA QUEEN VICTORIA Tekstovi sa overom sudskog tumača za nemački jezik.
LOKACIJE
Nemački jezik (nem. Deutsche Sprache), je jedan od jezika zapadne grupe germanskih jezika i spada među najveće svetske jezike. To je maternji jezik najvećeg broja stanovnika Evropske unije. Nemačkim jezikom se govori u Nemačkoj, Austriji, Lihtenštajnu, u dve trećine Švajcarske, u dve trećine provincije Južni Tirol u Italiji, istočnim kantonima Belgije i u pograničnim delovima Danske. U Luksemburgu (nem. Luxemburg), kao i u francuskim oblastima Alzas (nem. Elsass) i Lorena (nem. Lothringen), starosedeoci ovih oblasti govore različitim nemačkim dijalektima, dok je deo stanovništva ovladao standardnim nemačkim (posebno u Luksemburgu), mada je u Alzasu i Lorenu francuski jezik potisnuo nemački u poslednjih četrdeset godina. Male zajednice koje govore nemačkim jezikom opstale su u Rumuniji, Republici Češkoj, Mađarskoj, posebno Rusiji, Kazahstanu i Poljskoj, mada su masivne emigracije stanovništva nemačkog porekla iz ovih zemalja u Nemačku smanjile broj govornika u ovim zajednicama. Van Evrope, najveće zajednice u kojima se govori nemački jezik nalaze se u Sjedinjenim Američkim Državama (u državama Severnoj i Južnoj Dakoti, Montani, Viskonsinu i Indijani; u Brazilu (oblasti Rio Grande do Sul, gde je nastao nem. Riograndenser Hunsrückisch, Sveta Katarina, Parana i Espirito Santo), u koje je migriralo milione Nemaca u zadnjih dvesta godina; ali većina njihovih potomaka ne govori nemački. Zajednice u kojima se govori nemački se mogu takođe naći u bivšoj nemačkoj koloniji Namibiji, kao i drugim zemljama u koje su emigrirali Nemci, kao npr. Kanada, Island, Argentina, Meksiko, Paragvaj, Čile, Peru, Venecuela, Tajland i Australija.
Back to Top