Sudski tumač za nemački jezik Voždovac

Registruj se
Prijavi se
Sudski tumač za nemački jezik Voždovac
prevodioci-i-sudski-tumaci-akademija-oxford-sudski-tumac-za-nemacki-jezik
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK - AKADEMIJA OXFORD Akademija Oxford pruža uslugu prevođenja sa i na nemački jezik, kao i overu dokumenata od strane sudskog tumača.
apollo-transolutions-sudski-tumac-za-nemacki-jezik
PREVODILAC ZA NEMAČKI JEZIK - STRUČNI PREVODI BEZ OVERE
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK - TAHMAZ JASMINA Ovlašćeni sudski tumač za nemački i engleski jezik.
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK - BOJANA VLAISAVLJEVIĆ Prevod pravne, poslovne i lične dokumentacije sa overom.
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK - JANA OSTOJIĆ Jana Ostojić pruža uslugu pismenog prevođenja uz overu za nemački jezik.
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK - LJILJANA STOJKOVIĆ Overen prevod za nemački jezik od strane Ljiljane Stojković ovlašćenog sudskog tumača.

Sudski tumač za nemački jezik Zorica Rašković

Beograd, Voždovac, Miklošićeva br.39 063 327228 |
011 3086986 |
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK - ZORICA RAŠKOVIĆ Kvalitetan prevod dokumenata za nemački jezik pruža prevodilac Zorica Rašković.
LOKACIJE
Nemački jezik (nem. Deutsche Sprache), je jedan od jezika zapadne grupe germanskih jezika i spada među najveće svetske jezike. To je maternji jezik najvećeg broja stanovnika Evropske unije. Nemačkim jezikom se govori u Nemačkoj, Austriji, Lihtenštajnu, u dve trećine Švajcarske, u dve trećine provincije Južni Tirol u Italiji, istočnim kantonima Belgije i u pograničnim delovima Danske. U Luksemburgu (nem. Luxemburg), kao i u francuskim oblastima Alzas (nem. Elsass) i Lorena (nem. Lothringen), starosedeoci ovih oblasti govore različitim nemačkim dijalektima, dok je deo stanovništva ovladao standardnim nemačkim (posebno u Luksemburgu), mada je u Alzasu i Lorenu francuski jezik potisnuo nemački u poslednjih četrdeset godina. Male zajednice koje govore nemačkim jezikom opstale su u Rumuniji, Republici Češkoj, Mađarskoj, posebno Rusiji, Kazahstanu i Poljskoj, mada su masivne emigracije stanovništva nemačkog porekla iz ovih zemalja u Nemačku smanjile broj govornika u ovim zajednicama. Van Evrope, najveće zajednice u kojima se govori nemački jezik nalaze se u Sjedinjenim Američkim Državama (u državama Severnoj i Južnoj Dakoti, Montani, Viskonsinu i Indijani; u Brazilu (oblasti Rio Grande do Sul, gde je nastao nem. Riograndenser Hunsrückisch, Sveta Katarina, Parana i Espirito Santo), u koje je migriralo milione Nemaca u zadnjih dvesta godina; ali većina njihovih potomaka ne govori nemački. Zajednice u kojima se govori nemački se mogu takođe naći u bivšoj nemačkoj koloniji Namibiji, kao i drugim zemljama u koje su emigrirali Nemci, kao npr. Kanada, Island, Argentina, Meksiko, Paragvaj, Čile, Peru, Venecuela, Tajland i Australija.
Back to Top