Sudski tumač za nemački jezik Zvezdara

Registruj se
Prijavi se
Sudski tumač za nemački jezik Zvezdara
prevodioci-i-sudski-tumaci-akademija-oxford-sudski-tumac-za-nemacki-jezik
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK - AKADEMIJA OXFORD Akademija Oxford pruža uslugu prevođenja sa i na nemački jezik, kao i overu dokumenata od strane sudskog tumača.
prevodilica-sudski-tumac-za-nemacki-jezik
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK Prevodilica pruža uslugu prevođenja dokumenata sa pečatom sudskog tumača za nemački jezik.
agencija-alpha-prevodi-sudski-tumac-za-nemacki-jezik-343886

Agencija Alpha prevodi

Beograd, Zvezdara, Vjekoslava Afrića 12 011 3426443
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK BEOGRAD AGENCIJA ALPHA PREVODI Naši iskusni prevodioci i sudski tumači rade pisano prevođenje i sudsko tumačenje poslovnih i drugih dokumenata, kao i usmeno prevođenje, odnosno simulatani prevod na konferencijama i sastancima sa i na - engleski jezik, francuski jezik, arapski jezik, nemački jezik, ruski jezik, italijanski jezik, španski jezik, arapski i drugi jezici.
Sarađujemo sa velikim brojem klijenata.

Jezički centar Alfa i Omega

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 81 011 2424160 |
063 306225 |
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK ALFA I OMEGA Usmeno i pismeno prevođenje, uz overu sudskog tumača za nemački jezik.

Sudski tumač za nemački jezik Vesna Stojaković

Beograd, Zvezdara, Branka Krsmanovića 9/III 063 8810721 |
011 1404538 |
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK - VESNA STOJAKOVIĆ Prevod odličnog kvaliteta (sa overom) za nemački jezik.
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK - IVANA KNEZ BERDOVIĆ Prevod i overa dokumenata od strane Ivane Knez Berdović, sudskog tumača za nemački jezik.

Sudski tumač za nemački jezik Milica Lazić

Beograd, Zvezdara, Milana Rakića 12 063 365598 |
011 2410093 |
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK - MILICA LAZIĆ Milica Lazić pruža uslugu prevođenja na visokom nivou kvaliteta sa nemačkog i na nemački jezik.

Sudski tumač za nemački jezik Zorka Tasić

Beograd, Zvezdara, Ruže Jovanovića 28 069 1993932
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK - ZORKA TASIĆ Prevod tekstova i dokumentacije sa overom od strane Zorke Tasić sudskog tumača nemački jezik.
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK - BILJANA ČELIK JEFTIĆ Profesionalno sudsko tumačenje od strane prevodioca Biljane Čelik Jeftić.
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK - ZLATOMIR ŽIVKOVIĆ Prevod za nemački jezik i overa sudskog tumača Zlatomira Živkovića.
LOKACIJE
Nemački jezik (nem. Deutsche Sprache), je jedan od jezika zapadne grupe germanskih jezika i spada među najveće svetske jezike. To je maternji jezik najvećeg broja stanovnika Evropske unije. Nemačkim jezikom se govori u Nemačkoj, Austriji, Lihtenštajnu, u dve trećine Švajcarske, u dve trećine provincije Južni Tirol u Italiji, istočnim kantonima Belgije i u pograničnim delovima Danske. U Luksemburgu (nem. Luxemburg), kao i u francuskim oblastima Alzas (nem. Elsass) i Lorena (nem. Lothringen), starosedeoci ovih oblasti govore različitim nemačkim dijalektima, dok je deo stanovništva ovladao standardnim nemačkim (posebno u Luksemburgu), mada je u Alzasu i Lorenu francuski jezik potisnuo nemački u poslednjih četrdeset godina. Male zajednice koje govore nemačkim jezikom opstale su u Rumuniji, Republici Češkoj, Mađarskoj, posebno Rusiji, Kazahstanu i Poljskoj, mada su masivne emigracije stanovništva nemačkog porekla iz ovih zemalja u Nemačku smanjile broj govornika u ovim zajednicama. Van Evrope, najveće zajednice u kojima se govori nemački jezik nalaze se u Sjedinjenim Američkim Državama (u državama Severnoj i Južnoj Dakoti, Montani, Viskonsinu i Indijani; u Brazilu (oblasti Rio Grande do Sul, gde je nastao nem. Riograndenser Hunsrückisch, Sveta Katarina, Parana i Espirito Santo), u koje je migriralo milione Nemaca u zadnjih dvesta godina; ali većina njihovih potomaka ne govori nemački. Zajednice u kojima se govori nemački se mogu takođe naći u bivšoj nemačkoj koloniji Namibiji, kao i drugim zemljama u koje su emigrirali Nemci, kao npr. Kanada, Island, Argentina, Meksiko, Paragvaj, Čile, Peru, Venecuela, Tajland i Australija.
Back to Top