Sudski tumač za nemački jezik Rakovica

Registruj se
Prijavi se
Sudski tumač za nemački jezik Rakovica
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK - AQUILA PREVODI Prevod dokumentacije sa overom sudskog tumača za nemački jezik.

Sudski tumač za nemački jezik Časlav Raspopović

Beograd, Rakovica, Patrijarha Joanikija 18/6 063 7707708
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK - ČASLAV RASPOPOVIĆ Prevođenje dokumenata od strane Časlava Raspopovića, ovlašćenog sudskog tumača za nemački jezik.

Sudski tumač za nemački jezik Vera Milosavljević

Beograd, Rakovica, Sretena Mladenovića 11a 063 8828532 |
011 2330738 |
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK - VERA MILOSAVLJEVIĆ Stručno prevodjenje dokumentacije sa overom.

Sudski tumač za nemački jezik Dobrila Begenišić

Beograd, Rakovica, Petra Konjovića 12lj 063 8093991 |
011 7513934 |
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK - DOBRILA BEGENIŠIĆ Prevod i overa dokumentacije za nemački jezik od strane sudskog tumača Dobrile Begenišić.
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI - MIROLJUB MILOVANOVIĆ Prevodilac Miroljub Milovanović pruža uslugu sudskog tumačenja dokumenata za nemački jezik.
LOKACIJE
Nemački jezik (nem. Deutsche Sprache), je jedan od jezika zapadne grupe germanskih jezika i spada među najveće svetske jezike. To je maternji jezik najvećeg broja stanovnika Evropske unije. Nemačkim jezikom se govori u Nemačkoj, Austriji, Lihtenštajnu, u dve trećine Švajcarske, u dve trećine provincije Južni Tirol u Italiji, istočnim kantonima Belgije i u pograničnim delovima Danske. U Luksemburgu (nem. Luxemburg), kao i u francuskim oblastima Alzas (nem. Elsass) i Lorena (nem. Lothringen), starosedeoci ovih oblasti govore različitim nemačkim dijalektima, dok je deo stanovništva ovladao standardnim nemačkim (posebno u Luksemburgu), mada je u Alzasu i Lorenu francuski jezik potisnuo nemački u poslednjih četrdeset godina. Male zajednice koje govore nemačkim jezikom opstale su u Rumuniji, Republici Češkoj, Mađarskoj, posebno Rusiji, Kazahstanu i Poljskoj, mada su masivne emigracije stanovništva nemačkog porekla iz ovih zemalja u Nemačku smanjile broj govornika u ovim zajednicama. Van Evrope, najveće zajednice u kojima se govori nemački jezik nalaze se u Sjedinjenim Američkim Državama (u državama Severnoj i Južnoj Dakoti, Montani, Viskonsinu i Indijani; u Brazilu (oblasti Rio Grande do Sul, gde je nastao nem. Riograndenser Hunsrückisch, Sveta Katarina, Parana i Espirito Santo), u koje je migriralo milione Nemaca u zadnjih dvesta godina; ali većina njihovih potomaka ne govori nemački. Zajednice u kojima se govori nemački se mogu takođe naći u bivšoj nemačkoj koloniji Namibiji, kao i drugim zemljama u koje su emigrirali Nemci, kao npr. Kanada, Island, Argentina, Meksiko, Paragvaj, Čile, Peru, Venecuela, Tajland i Australija.
Back to Top