Sudski tumač za nemački jezik Vračar

Registruj se
Prijavi se
Sudski tumač za nemački jezik Vračar
prevodioci-i-sudski-tumaci-akademija-oxford-sudski-tumac-za-nemacki-jezik
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK - AKADEMIJA OXFORD Akademija Oxford pruža uslugu prevođenja sa i na nemački jezik, kao i overu dokumenata od strane sudskog tumača.
beps-translations-sudski-tumac-za-nemacki-jezik-709763
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK - BEPS TRANSLATIONS Pružamo usluge sudskog tumačenja za nemački jezik - overa dokumenata i tekstova kao i usmeni prevodi.
apollo-transolutions-sudski-tumac-za-nemacki-jezik
PREVODILAC ZA NEMAČKI JEZIK - STRUČNI PREVODI BEZ OVERE

Abeceda centar

Beograd, Vračar, Vojvode Dragomira 18 061 6364857 |
011 3447441 |
Kvalitetno prevođenje dokumenata sa overom sudskog tumača za nemački jezik.

Agencija za prevodjenje Documento

Beograd, Vračar, Svetozara Markovića 46 064 5237611
Usluga prevođenja dokumenata sa overom sudskog tumača za nemački jezik.
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK - IVANA KESAR Da Vaša dokumentacija bude validna na sudu, prevod i overa od strane sudskog tumača.
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK - MILIVOJKA MILJUŠ Overa i prevod dokumenata i tekstova za nemački jezik.

Sudski tumač za nemački jezik Milan Joksović

Beograd, Vračar, Internacionalnih brigada 38 063 208948 |
011 3445970 |
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK - MILAN JOKSOVIĆ Prevodi sa i na nemački jezik sa overom od strane Milana Joksovića sudskog tumača.

Sudski tumač za nemački jezik Marina Kostrica

Beograd, Vračar, Gospodara Vučića 198 063 500658 |
011 3807240 |
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK - JOSIPA MARKOVIĆ Profesionalan prevod uz overu od strane sudskog tumača za nemački jezik.
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK - LJILJANA LJEŠEVIĆ Prevođenje sa overom Ljiljane Lješević, sudskog tumača za nemački jezik.
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK - NELA VELOJIĆ Precizan prevod sa overom za nemački jezik.
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK - MIRJANA GAVRIĆ Overen prevod od strane Mirjane Gavrić licenciranog sudskog tumača za nemački jezik.
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK - DRAGICA NOVAKOVIĆ Prevod za nemački jezik sa overom po povoljnoj ceni.

Sudski tumač za nemački jezik Vladimir Brdarić

Beograd, Vračar, Prote Mateje 53/II 011 2432540
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK - VLADIMIR BRDARIĆ Prevođenje sudskih i ostalih dokumenata sa overom.
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK - JASMINA RODIĆ Stručan i tačan prevod dokumenata sa nemačkog i na nemački jezik.

Sudski tumač za nemački jezik Ljiljana Mitrović

Beograd, Vračar, Patrijarha Varvare 43 063 7579265
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK - LJILJANA MITROVIĆ Prevod dokumenata sa pečatom Ljiljane Mitrović, sudskog tumača - prevodioca za nemački jezik.
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK - MAJA MATIĆ Maja Matić pruža uslugu prevoda dokumenata sa overom za nemački jezik.
SUDSKI TUMAČ ZA NEMAČKI JEZIK - DRAGAN SIMIĆ Prevođenje svih vrsta dokumenata za nemački jezik, sa overom Dragana Simić sudskog tumača.
LOKACIJE
Nemački jezik (nem. Deutsche Sprache), je jedan od jezika zapadne grupe germanskih jezika i spada među najveće svetske jezike. To je maternji jezik najvećeg broja stanovnika Evropske unije. Nemačkim jezikom se govori u Nemačkoj, Austriji, Lihtenštajnu, u dve trećine Švajcarske, u dve trećine provincije Južni Tirol u Italiji, istočnim kantonima Belgije i u pograničnim delovima Danske. U Luksemburgu (nem. Luxemburg), kao i u francuskim oblastima Alzas (nem. Elsass) i Lorena (nem. Lothringen), starosedeoci ovih oblasti govore različitim nemačkim dijalektima, dok je deo stanovništva ovladao standardnim nemačkim (posebno u Luksemburgu), mada je u Alzasu i Lorenu francuski jezik potisnuo nemački u poslednjih četrdeset godina. Male zajednice koje govore nemačkim jezikom opstale su u Rumuniji, Republici Češkoj, Mađarskoj, posebno Rusiji, Kazahstanu i Poljskoj, mada su masivne emigracije stanovništva nemačkog porekla iz ovih zemalja u Nemačku smanjile broj govornika u ovim zajednicama. Van Evrope, najveće zajednice u kojima se govori nemački jezik nalaze se u Sjedinjenim Američkim Državama (u državama Severnoj i Južnoj Dakoti, Montani, Viskonsinu i Indijani; u Brazilu (oblasti Rio Grande do Sul, gde je nastao nem. Riograndenser Hunsrückisch, Sveta Katarina, Parana i Espirito Santo), u koje je migriralo milione Nemaca u zadnjih dvesta godina; ali većina njihovih potomaka ne govori nemački. Zajednice u kojima se govori nemački se mogu takođe naći u bivšoj nemačkoj koloniji Namibiji, kao i drugim zemljama u koje su emigrirali Nemci, kao npr. Kanada, Island, Argentina, Meksiko, Paragvaj, Čile, Peru, Venecuela, Tajland i Australija.
Back to Top