Ultrazvučna dijagnostika Žarkovo

Registruj se
Prijavi se
Ultrazvučna dijagnostika Žarkovo
zdravstvena-ustanova-mr-cukarica-ultrazvucna-dijagnostika

Zdravstvena ustanova MR Čukarica

Beograd, Žarkovo, Vodovodska 124 011 2390247
ULTRAZVUČNA DIJAGNOSTIKA Pregled ultrazvukom predstavlja osnovnu metodu pregleda solidnih organa abdomena, (jetre, slezine, bubrega i pankreasa) žučne kese, organa male karlice i mokraćne bešike kod žena, mokraćne bešike i prostate kod muškaraca.
ultrazvuk Pregledom se mogu dijagnostikovati i uvećani limfni čvorovi, fokalne promene nadbubrežnih žlezda, patološke promene velikih krvnih sudova trbuha i karlice, patološke promene dubokih mekih tkiva smeštenih uz kičmeni stub.
Pregled ultrazvukom je standardna metoda pregleda štitaste žlezde, mekih tkiva vrata, dojki, testisa i perifernih mekih tkiva.
Utvrđuje se postojanje fokalnih ili dr promena, na osnovu čega se po potrebi radi dalja dijagnostika i konsultacija specijaliste (gastroenterologa, hirurga, nefrologa, urologa, ginekologa, endokrinologa, ortopeda).
ULTRAZVUK DOJKI.
Ultrazvučni pregled je neinvazivna medicinska metoda u dijagnostici medicinskih stanja.
U današnjem svetu, prepunom virusa, bolesti i ostalih zdravstvenih tegoba, bolest ne pita i ne bira, a najbolja odbrana od tumora i karcinoma leži u redovnim pregledima koji mogu na vreme otkriti problem i omogućiti jednostavno lečenje.
Naime, uz sva čuda savremene medicine svaka deseta žena oboli od raka dojke koji je najčešći rak kod nežnijeg pola.
Upravo iz tog razloga, rana i pouzdana dijagnoza je izuzetno važna, a sve što vam je potrebno za temeljan pregled pronaći ćete u MR Čukarici gde vas čeka uz dojki, mamografija i MR dojki sa iskusnim i dokazanim lekarima Onkološkog institute Srbije.
Back to Top