Oftalmološke ordinacije, Očne klinike Banovo brdo

Registruj se
Prijavi se
Oftalmološke ordinacije, Očne klinike Banovo brdo
oftalmoloska-ordinacija-dr-snezana-maric-oftalmoloske-ordinacije

Oftalmološka ordinacija Dr Snežana Marić

Beograd, Banovo brdo, Požeška 138a 011 3540881
OFTALMOLOŠKA ORDINACIJA.
OFTALMOLOŠKI PREGLED.
U sklopu optičarke radnje Lentilux već 10 godina se nalazi i specijalistička oftalmološka ordinacija Dr Snežana Marić.
Ordinacija je opremljena savremenom aparaturom neophodnom za određivanje dioptrije za naočare i kontaktna sočiva, kao i za obavljanje kompletnog oftalmološkog pregleda.
Pregled možete obaviti brzo, precizno i bez zakazivanja svakog radnog dana između 11 i 19 časova.
Specijalistička oftalmološka ordinacija Dr Snežana Marić osnovana je u Beogradu 2006.godine.
Dr Snežana Marić je Medicinski fakultet završila u Beogradu 1997 godine a specijalizaciju iz Oftalmologije završila na VMA gde je radila do osnivanja ordinacije.
Vama je na usluzi svaki radni dan od 11 do 19 časova.
DIJAGNOSTIKA, LEČENJE i PRAĆENJE BOLESTI OKA: biomikroskopski pregled, merenje očnog pritiska (aplanaciona tonometrija), pregled očnog dna, testovi za suvo oko (Schirmer test, BUT), kolorni vid (Ischihara test), vađenje stranog tela.
ODREĐIVANJE DIOPTRIJE i PROPISIVANJE NAOČARA: prve naočare, pregled u cikloplegiji, kompjuterizovano utvrđivanje dioptrije, kontrola i korekcija već postojeće dioptrije, bifokalne, multifokalne naočare.

Očni lekar Dr Perić - Optika Gemini

Beograd, Banovo brdo, Požeška 79 011 3547931
OFTALMOLOŠKA ORDINACIJA.

EUROMEDIK Bolnica Dom zdravlja Poliklinika

Beograd, Banovo brdo, Zrmanjska 8a 011 3550179 |
062 8003865 |
Oftalmologija je nauka o o očima i bavi se prevencijom, dijagnostikom i lečenjem očnih stanja i bolesti. Najčešće bolesti oka i pomoćnih organa oka u našoj populaciji su kratkovidost i dalekovidost, upale vežnjače (konjunktivitisi) virusnog, bakterijskog ili alergijskog porekla, upale očnih kapaka (blepharitisi), katarakta – zamućenje očnog sočiva, glaukom, povrede oka, bolesti mrežnjače (retinopatije), bolesti mišića pokretača oka, bolesti očnog živca itd. Tegobe zbog kojih bi trebalo da se javi na oftalmološki pregled obuhvataju pad vida na jednom ili oba oka, bol u oku, crvenilo oka ili kapaka, povrede oka, uočene promene na oku i očnim kapcima, suvoća oka itd.
Back to Top