Oftalmološke ordinacije, Očne klinike Novi Sad

Registruj se
Prijavi se
Oftalmološke ordinacije, Očne klinike Novi Sad
laser-centar-oculus-oftalmoloske-ordinacije
OFTALMOLOŠKA ORDINACIJA.
U Laser centru Oculus Novi Sad osim dijagnostike i lečenja glaucoma i dijabetične retinopatije može se uraditi i kompletan specijalistički pregled kao i korekcija vida kontaktnim sočivima i naočarima.
U opremanju Laser centra Oculus sledili smo svetske standarde moderne medicine tako da je centar opremljen modernim aparatima.
opticki-centar-oculus-oftalmoloske-ordinacije

Optički centar Oculus

Novi Sad, Bulevar oslobođenja 102 021 6368535
OFTALMOLOŠKE ORDINACIJE.
OFTALMOLOŠKI PREGLEDI.
U skladu sa našim opredeljenjem da pružamo vrhunske medicinske usluge u oftalmologiji sledimo svetske standarde u opremi potrebnoj za dijagnostiku i hirurgiju.
Naš tim oftalmologa pokriva sve subspecijalnosti u oftalmologiji.
U savremeno opremljenim optičkim centrima možete uraditi sledeće preglede: Pregled za određivanje naočara, Pregled za kontaktna sočiva, Specijalistički pregled, Subspecijalistički pregled.
Korekcija vida, Okuloplastična hirurgija, Hirurgija rožnjače, katarakte, retine, strabizma; Lečenje glaukoma; Suzni putevi.
ocni-centar-dr-stevanovic-oftalmoloske-ordinacije
OFTALMOLOŠKE ORDINACIJE DR STEVANOVIĆ Posebno je važno na vreme korigovati slabovidost dece i omladine da ne bi ostale trajne posledice slabog vida.
Kod ljudi preko 40g oko nije više u mogućnosti da jasno vidi bliske predmete što je prirodna pojava, a što se postiže nošenjem naočara ili kontaktnih sočiva.
Odabir rešenja korekcije refrakcione anomalije zahteva dobro poznavanje problematike, a donošenje odluke će zainteresovanima, odnosno potencijalnim kandidatima olakšati konsultativni savet Dr.
med.
sci.
Mirjane Stevanović nakon pregleda vidnih funkcija i dijagnostike poremećaja.
optika-extra-focus-oftalmoloske-ordinacije
OFTALMOLOŠKE ORDINACIJE EXTRA FOCUS Koncept očne kuće Extra Focus “sve na jednom mestu” uključuje kompletan oftalmološki pregled, savet oko odabira optičkih pomagala, prodaju dioptrijskih stakala, ramova, kontaktnih sočiva, rastvora za čuvanje kao i obuku za bezbedno nošenje i rukovanje optičkim proizvodima.
Koncept se realizuje u najkraćem mogućem vremenskom intervalu.
Optički proizvodi su visokoh kvaliteta, poznatih i proverenih robnih marki, iz širokog asortimana renomiranih domaćih i stranih proizvođača optike, sa kojima Extra Focus ima tradicionalno dobre odnose.
Dugoročni cilj očne kuće je da uspostavi profesionalno-efikasne odnose sa svojim klijentima vodeći računa o njihovim potrebama, štedeći pritom njihovo dragoceno vreme i novac.
ocni-centar-bjelica-oftalmoloske-ordinacije

Očni centar Bjelica

Novi Sad, Teodora Pavlovića 36 021 6321155
OFTALMOLOŠKE ORDINACIJE OČNI CENTAR BJELICA Očni centar Bjelica otvoren u junu 2017-e.Ciljevi u radu: - Prevencija i edukacija pacijenata u želji za očuvanjem što kvalitetnijeg vida i samim tim poboljšanje kvaliteta života. -Dijagnostika i lečenje oftalmoloških stanja, obolenja i promena od strane stručnog tima lekara i medicinskih sestara uz korišćenje savremene oftalmološke opreme. -Prevashodno se bavimo oftalmološkom problematikom dečijeg uzrasta, a uz pomoć konsultativnog tima oftalmologa sa subspecijalističkom orijentacijom i svim segmentima oka odraslih.
Back to Top