Oftalmološke ordinacije, Očne klinike Subotica

Registruj se
Prijavi se
Oftalmološke ordinacije, Očne klinike Subotica
centar-za-lasersku-hirurgiju-oka-perfect-vision-oftalmoloske-ordinacije
LEČENJE BOLESTI MAKULE (ŽUTE MRLJE).
PREPISIVANJE NAOČARA.
Perfect Vision je Centar za lasersku hirurgiju oka koji se nalazi u sklopu poliklinike „Kuća zdravlja“, sa sedištem u Subotici.
Osnovan je 01.
marta 2010.godine, sa ciljem očuvanja zdravog vida naših pacijenata i poboljšanja kvaliteta njihovog života.
U našem radu primenjujemo najsavremenije metode u dijagnostici i lečenju bolesti oka, nastojeći da i pacijentima iz naše zemlje pružimo zdravstvenu zaštitu kakvu mogu dobiti u svetskim oftalmološkim centrima.
Zahvaljujući stručnom i iskusnom timu lekara, na čelu sa dr Brankom Ivošević, i najsavremenijoj tehnologiji u zemlji koju posedujemo, u mogućnosti smo da našim pacijentima ponudimo širok spektar visokospecijalizovanih oftalmoloških usluga.
LASERSKO SKIDANJE DIOPTRIJE.
UGRADNJA FAKNIH INTRAOKULARNIH SOČIVA.
UGRADNJA MULTIFOKALNIH SOČIVA.
OPERACIJA KATARAKTE (SIVE MRENE).
OPERACIJA KATARAKTE SA UGRADNJOM TORIČNIH SOČIVA KOJA ISPRAVLJAJU ASTIGMATIZAM.
MIKROINCIZIONA OPERACIJA KATARAKTE.
TERAPIJA GLAUKOMA (POVIŠENOG OČNOG PRITISKA).
LEČENJE DIJABETIČNE RETINOPATIJE.
LEČENJE BOLESTI MAKULE (ŽUTE MRLJE).
PREPISIVANJE NAOČARA.
Oftamološke ordinacije se bave kako dijagnostikom, tako i lečenjem očnih bolesti. Oftamologija se bavi funkcijom, poremećajima i bolestima očiju, suznog aparata, očnih mišića i kapaka. Danas su privatne oftamološke ordinacije uglavnom opremljene najsavremenijom aparaturom. Kompijuterizovana provera dioptrije je jedan od najvećih napredaka u oftamologiji. Svako oftalmološko oboljenje može da počne sa padom vidne oštrine i vrlo je bitno zaključiti da li se radi o gubitku vida sa bolom ili bez bola. Oftamolozi preporučuju pacijentima da bilo kakvu promenu u vidnoj oštrini, a pogotovo ona koja je nastala naglo, odmah prijave oftalmološkoj ordinaciji. Oftamološke ordinacije koje su stručne, iskusne i ostvaruju dobar odnos i saradnju sa pacijentima, ulivaju poverenje kod ljudi. Broj izvedenih intervencija predstavlja bogato iskustvo lekara, a broj zadovoljnih pacijenata je najbolja preporuka za ordinaciju. Očne bolice ili oftalmološke klinike poseduju kapacitete koji su neophodni i za bolničko i operativno lečenje bolesti oka. Među najtežim operacijama u oftalmologiji smatraju se operacije na zadnjem segmentu oka, koje se na klinikama zvode dugi niz godina. Takođe, izvode se operacije katarakte savremenom metodom ultrazvuka (fakoemulzifikacija), kao i kombinovane operacije glaukoma i katarakte ili kombinovane operacije na prednjem i zadnjem segmentu oka (takozvana Fako vitrektomija). Pod terminom očni lekar može se podrazumevati oftalmolog. Oftalmolog je očni lekar koji je specijalizovan u oblasti medicinske i hirurške nege očiju i sistema vida, kao i u sprečavanju i lečenju bolesti oka i povreda. Zapravo, to je lekаr sа diplomom medicinskog fakulteta koji je obavio specijalizaciju u jednoj od kliničkih ustanova. On je specijаlizovаn zа lečenje očiju i operаcije nа očimа. Ukratko se može reći da je oftalmolog specijalizovan za ispitivanje, lečenje i negu očiju. Oftаlmolozi mogu dijаgnostikovаti i na više načina lečiti sve probleme sа očimа, uključujući propisivаnje lekovа, propisivаnje sredsava za korigovanje vida kаo što su nаočаre i kontаkta sočiva ili vršenje operаcije.
Back to Top