Oftalmološke ordinacije, Očne klinike Palilula

Registruj se
Prijavi se
Oftalmološke ordinacije, Očne klinike Palilula
ocna-ordinacija-mitrovic-oftalmoloske-ordinacije
Očna ordinacija Mitrović je porodična ordinacija osnovana 1997.
Osnivač ordinacije je dr Jevra Mitrović.
Ordinaciju čini tim oftalmologa: prof dr Miodrag Mitrović, dr mr sci Mirjana Mitrović, dr Predrag Mitrović.
U ordinaciji se može obaviti opšti oftalmološki pregled i posebna snimanja oka sa kontrastom: Fluoresceinska angiografija i Indocijanin grin angiografija.
Vršimo preglede osoba svih uzrasta, uključujući i decu.
Naša delatnost su: određivanje dioptrije i korekcija vida, bolesti kapaka, vežnjače i rožnjače, glaukom; katarakta; bolesti očnog dna: mrežnjača, očni živac, visoka kratkovidost, tumori, dijabetesna retinopatija i druge bolesti krvnih sudova; nasledne i degenerativne bolesti; urođeni poremećaji; fluoresceinska angiografija i indocijanin grin angiografija su dijagnostičke metode snimanja oka sa kontrastom koje se koriste kod svih bolesti na očnom dnu.
Oftalmologija je nauka o o očima i bavi se prevencijom, dijagnostikom i lečenjem očnih stanja i bolesti. Najčešće bolesti oka i pomoćnih organa oka u našoj populaciji su kratkovidost i dalekovidost, upale vežnjače (konjunktivitisi) virusnog, bakterijskog ili alergijskog porekla, upale očnih kapaka (blepharitisi), katarakta – zamućenje očnog sočiva, glaukom, povrede oka, bolesti mrežnjače (retinopatije), bolesti mišića pokretača oka, bolesti očnog živca itd. Tegobe zbog kojih bi trebalo da se javi na oftalmološki pregled obuhvataju pad vida na jednom ili oba oka, bol u oku, crvenilo oka ili kapaka, povrede oka, uočene promene na oku i očnim kapcima, suvoća oka itd.
Back to Top