Oftalmološke ordinacije, Očne klinike Zvezdara

Registruj se
Prijavi se
Oftalmološke ordinacije, Očne klinike Zvezdara
medioptik-exclusive-oftalmoloske-ordinacije
OFTALMOLOŠKA ORDINACIJA - MEDIOPTIK EXCLUSIVE Očna kuća MEDIOPTIK exclusive je osnovana 1991 godine u Beogradu, kao prva privatna oftalmološka ordinacija, sa dugogodišnjim iskustvom.
U ponudi je specijalistički oftalmološki pregled i obuku za sve vrste kontaktnih sočiva, prodaju dioptrijskih naočara, kontaktnih sočiva i rastvora za čuvanje i održavanje.
SVE ZA VAŠE OČI.
Ono što izdvaja MEDIOPTIK exclusive od drugih je veoma prijatno i uvek raspoloženo osoblje koje će u najkraćem mogućem roku obaviti sve potrebne preglede i dati vam rezultate.
oftalmoloska-ordinacija-lepsi-pogled-prelic-oftalmoloske-ordinacije
OFTALMOLOŠKE ORDINACIJE - LEPŠI POGLED PRELIĆ U specijalističkoj oftalmološkoj ordinaciji Lepši pogled Prelić preglede obavlja specijalista oftalmologije sa dugogodišnjim iskustvom dr jasmina prelić.
Po potrebi se mogu zakazati i kućne posete, kao i ciljani oftalmološki pregledi za firme.
mam-optika-oftalmoloske-ordinacije
OFTAMOLOŠKE ORDINACIJE BEOGRAD MAM OPTIKA Kao segment za sebe, specijalistička oftalmoloska ordinacija pruža kompletnu dijagnostiku, lečenje i prevenciju svih bolesti oka, uz potporu najsavremenije aparature.
To znači da naša oftalmološka ordinacija, osim kompjuterizovane provere dioptrije, nudi i kompletan oftalmološki pregled, a i nastaviti dalje lečenje.
Dalje korigovanje refrakcije vrši se i za naočare, i za sočiva koja kompletno imamo u ponudi.
Stručnost i uslužnost koju pruža naša oftalmoloska ordinacija, biće garancija oštrine Vašeg vida.
opticki-centar-oculus-oftalmoloske-ordinacije

Optički centar Oculus

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 191 011 2407044
OFTALMOLOŠKE ORDINACIJE.
OFTALMOLOŠKI PREGLEDI.
U skladu sa našim opredeljenjem da pružamo vrhunske medicinske usluge u oftalmologiji sledimo svetske standarde u opremi potrebnoj za dijagnostiku i hirurgiju.
Naš tim oftalmologa pokriva sve subspecijalnosti u oftalmologiji.
U savremeno opremljenim optičkim centrima možete uraditi sledeće preglede: Pregled za određivanje naočara, Pregled za kontaktna sočiva, Specijalistički pregled, Subspecijalistički pregled.
Korekcija vida, Okuloplastična hirurgija, Hirurgija rožnjače, katarakte, retine, strabizma; Lečenje glaukoma; Suzni putevi.
Back to Top