Pulmološke ordinacije Karaburma

Registruj se
Prijavi se
Pulmološke ordinacije Karaburma
klinika-impuls-pulmoloske-ordinacije

Klinika Impuls

Beograd, Karaburma, Višnjička 91a 011 2970702
cena: Cenovnik
PULMOLOGIJA.
Pregled spec pulmologa, Pregled spec pulmologa alergologa, Alergo testovi (alergološke kožne probe na inhalacione i nutritivne alergene), Spirometrija (test plućne funkcije, Rentgen pluća, Skener pluća (CT pluća), Kompletne laboratorijske analize i mikrobiološke analize ( sputum-ispljuvak).
Opšta bolnica IMPULS pruža usluge dijagnostifikovanja i lečenja pacijenata sa bolestima pluća i disanja.
Naši doktori za plućne bolesti uspešno tretiraju respiratorna stanja koja uključuju hroničnu obstruktivnu bolest pluća, astmu, plućnu hipertenziju, virusne i bakterijske infekcije pluća.
Pulmologija je grana interne medicine koja se bavi dijagnostikovanjem, lečenjem i sprečavanjem bolesti pluća i respiratornog trakta kao što su upale nosa, sinusa, ždrela, bronhija i pluća. Bolesti pluća su veoma česta u našem podneblju, što je povezano sa ubrzanim tempom življenja u savremenom dobu, neodgovarajućim uslovima života (zagadenje vazduha i siromašni socijalni status) i neprimerenim navikama našeg stanovništva (pušenje, odsustvo primene zaštitnih mera na radu idr.). Jasno je da bez kiseonika nema života, tako da su bolesti pluća obično praćene simptomima koji značajno snižavaju kvalitetu života. Najčešći simptom plućnih bolesnika je hronični kašalj koji zahteva detaljan klinički pregled, dijagnostičku obradu radi isključenja opstruktivne plućne bolesti. Pravovremena dijagnoza i uočavanje simptoma koji se odnose na poteškoće s disanjem mogu sprečiti ili bolje kontrolisati i lečiti mnoge plućne bolesti. Ako se noću budite zbog problema sa disanjem ili zbog kašlja, ili se ujutru budite umorni, slabi i sa glavoboljom, posetite lekara.
Back to Top