Pulmološke ordinacije Novi Beograd

Registruj se
Prijavi se
Pulmološke ordinacije Novi Beograd
bel-medic-opsta-bolnica-i-dom-zdravlja-1-pulmoloske-ordinacije
PULMOLOŠKE ORDINACIJE BEOGRAD BEL MEDIC OPŠTA BOLNICA I DOM ZDRAVLJA Pulmologija, Pulmološka ordinacija. Pregled ambulantnih i hospitalizovanih pacijenata, kožne alergološke probe, spirometriju, bronhoprovokativni i bronhodilatacioni test, tumačenje radiografskih snimaka.
dr-zutic-pulmoloske-ordinacije

Dr Žutić

Novi Beograd, Antifašističke borbe 21a 011 3018333 |
064 1162334 |
PULMOLOGIJA.
PREGLED LEKARA SPECIJALISTE PULMOLOGA.
Spirometriju (merenje kapaciteta pluća).
vanna-care-poliklinika-pulmoloske-ordinacije

VANNA CARE poliklinika

Novi Beograd, Bulevar Milutina Milankovića 188 011 6130000
cena: Cenovnik
PULMOLOGIJA.
Specijalistički pregled pulmologa, Interpretacija rentgenskih, CT i NMR snimaka, Spirometrija, Lečenje akutnih i hroničnih respiratornih infekcija, Lečenje astme, hroničnog bronhitisa i drugih opstruktivnih poremećaja, Inhalaciona terapija, Intravenska aplikacija terapije.
alfa-medica-poliklinika-pulmoloske-ordinacije

Alfa MEDICA poliklinika

Novi Beograd, Bulevar Zorana Đinđića 106a 011 3118591
Pulmologija je grana interne medicine koja se bavi dijagnostikom i lečenjem pacijenata koji imaju problem sa disanjem i plućima.
Poliklinika Alfa MEDICA opremljena je najsavremenijim aparatima za dijagnostikovanje i lečenje: astme, plućne hipertenzije, hronične opstruktivne bolesti pluća, virusne i bakterijske upale pluća.
Kada doktori preporučuju snimanje pluća?
Kada postoje simptomi: Kašlja, Malaksalosti, Povišene temperature – 37,5°C, Jednom godišnje kao prevenciju u očuvanju zdravlja.
Funkcionalna dijagnostika pluća: Spirometrija, Inhalacije, Bronhoskopija, Alergološko testiranje
euromedik-bolnica-dom-zdravlja-poliklinika-pulmoloske-ordinacije
PULMOLOGIJA.
PULMOLOŠKA ORDINACIJA.
PREGLED LEKARA SPECIJALISTE PULMOLOGA.
Pulmologija je grana interne medicine koja se bavi dijagnostikovanjem, lečenjem i sprečavanjem bolesti pluća i respiratornog trakta kao što su upale nosa, sinusa, ždrela, bronhija i pluća. Bolesti pluća su veoma česta u našem podneblju, što je povezano sa ubrzanim tempom življenja u savremenom dobu, neodgovarajućim uslovima života (zagadenje vazduha i siromašni socijalni status) i neprimerenim navikama našeg stanovništva (pušenje, odsustvo primene zaštitnih mera na radu idr.). Jasno je da bez kiseonika nema života, tako da su bolesti pluća obično praćene simptomima koji značajno snižavaju kvalitetu života. Najčešći simptom plućnih bolesnika je hronični kašalj koji zahteva detaljan klinički pregled, dijagnostičku obradu radi isključenja opstruktivne plućne bolesti. Pravovremena dijagnoza i uočavanje simptoma koji se odnose na poteškoće s disanjem mogu sprečiti ili bolje kontrolisati i lečiti mnoge plućne bolesti. Ako se noću budite zbog problema sa disanjem ili zbog kašlja, ili se ujutru budite umorni, slabi i sa glavoboljom, posetite lekara.
Back to Top