Pulmološke ordinacije Zemun

Registruj se
Prijavi se
Pulmološke ordinacije Zemun
specijalisticka-ordinacija-dr-baltic-pulmoloske-ordinacije
PULMOLOŠKE ORDINACIJE BEOGRAD ORDINACIJA DR BALTIĆ Pulmologija je grana medicine koja izučava oboljenja disajnih organa.Ordinacija dr Baltić će Vam izaći u susret ukoliko su Vam potrebne usluge iz oblasti pulmologije.
pulmoloska-ordinacija-tara-md-pulmoloske-ordinacije
PULMOLOŠKA ORDINACIJA.
ASTMA, Smirivanje simptoma – dijagnostikom i specijalističkim pregledom Vam pomažemo da dođete do pravilne terapije kako bi ublažili simptome astme i poboljšali svoj kvalitet života.
KAŠALJ, Lečenje kašlja – kašalj je simptom koji može da ima svaki čovek i esencijalni je zaštitini i odbrambeni akt čije odsustvo može da bude jako štetno pa čak i da dovede do letalnog ishoda.
DEČIJA PULMOLOGIJA, Prevencija i rano otkrivanje – zajedno sa roditeljima radimo na prevenciji, dijagnostikovanju i terapiji pulmoloških smetnji deteta, za što bolji kvalitet života cele porodice.
HRONIČNI BRONHITIS, Hronična opstrukcija pluća – hronični bronhitis je potrebno na vreme tretirati, u suprotnom dolazi do drastičnog pada koncentracije kiseonika u krvi te boca sa kiseonikom može postati neizbežna.
TUBERKULOZA, Rana dijagnostika i tretman – jedinstvenim tuberkulinskim testiranjem omogućavamo rano otkrivanje i prevenciju kako bi sprečili opake simptome koji mogu rezultovati letalnim ishodom.
UPALA PLUĆA, Prevencija i lećenje – iako je upala pluća i dalje veliki problem savremene medicine, pomažemo Vam da ublažite i otklonite simptome oveinfekcija donjih disajnih puteva.
opsta-bolnica-analife-pulmoloske-ordinacije
Pulmološki pregled obavlja lekar specijalista pulmologije.
U klinici radimo kompletne pulmološke dijagnostičke preglede i terapiju: dijagnostika i terapija akutnih i hroničnih bolesti, gornjih i donjih disajnih puteva, dijagnostika i terapija asthme i HOBP, dijagnostika i terapija pneumoniaja, rana dijagnostika Ca pluća, dijagnostika meta promena u plućima, dijagnostika i terapija hroničnog kašlja, terapija zastojnih promena na plućima, dijagnoza i terapija alergijskih bolesti.
Postavlja se radna ili konačna dijagnoza.
Pacijent se upućuje ciljano na dalje preglede i određuje terapija ako je to potrebno.
Funkcionalno ispitivanje pluća: Spirometrija
euromedik-bolnica-dom-zdravlja-poliklinika-pulmoloske-ordinacije
PULMOLOGIJA.
PULMOLOŠKA ORDINACIJA.
PREGLED LEKARA SPECIJALISTE PULMOLOGA.
egzakta-medika-pulmoloske-ordinacije

Egzakta Medika

Beograd, Zemun, Ulica 22. oktobra br. 16 065 2615544 |
011 2190059 |
PULMOLOŠKE ORDINACIJE - EGZAKTA MEDIKA Prevencija, dijagnostika i lečenje astme, bakterijske ili virusne upale pluća, opstruktivnih bolesti pluća i emfizema su uska specijalnost našeg tima pulmologa koji su vam na raspolaganju za preglede poput rentgena pluća, spirometrije.
Pulmologija je grana interne medicine koja se bavi dijagnostikovanjem, lečenjem i sprečavanjem bolesti pluća i respiratornog trakta kao što su upale nosa, sinusa, ždrela, bronhija i pluća. Bolesti pluća su veoma česta u našem podneblju, što je povezano sa ubrzanim tempom življenja u savremenom dobu, neodgovarajućim uslovima života (zagadenje vazduha i siromašni socijalni status) i neprimerenim navikama našeg stanovništva (pušenje, odsustvo primene zaštitnih mera na radu idr.). Jasno je da bez kiseonika nema života, tako da su bolesti pluća obično praćene simptomima koji značajno snižavaju kvalitetu života. Najčešći simptom plućnih bolesnika je hronični kašalj koji zahteva detaljan klinički pregled, dijagnostičku obradu radi isključenja opstruktivne plućne bolesti. Pravovremena dijagnoza i uočavanje simptoma koji se odnose na poteškoće s disanjem mogu sprečiti ili bolje kontrolisati i lečiti mnoge plućne bolesti. Ako se noću budite zbog problema sa disanjem ili zbog kašlja, ili se ujutru budite umorni, slabi i sa glavoboljom, posetite lekara.
Back to Top