Pulmološke ordinacije Zemun

Registruj se
Prijavi se
Pulmološke ordinacije Zemun
pulmoloska-ordinacija-tara-md-pulmoloske-ordinacije
PULMOLOŠKA ORDINACIJA.
ASTMA, Smirivanje simptoma – dijagnostikom i specijalističkim pregledom Vam pomažemo da dođete do pravilne terapije kako bi ublažili simptome astme i poboljšali svoj kvalitet života.
KAŠALJ, Lečenje kašlja – kašalj je simptom koji može da ima svaki čovek i esencijalni je zaštitini i odbrambeni akt čije odsustvo može da bude jako štetno pa čak i da dovede do letalnog ishoda.
DEČIJA PULMOLOGIJA, Prevencija i rano otkrivanje – zajedno sa roditeljima radimo na prevenciji, dijagnostikovanju i terapiji pulmoloških smetnji deteta, za što bolji kvalitet života cele porodice.
HRONIČNI BRONHITIS, Hronična opstrukcija pluća – hronični bronhitis je potrebno na vreme tretirati, u suprotnom dolazi do drastičnog pada koncentracije kiseonika u krvi te boca sa kiseonikom može postati neizbežna.
TUBERKULOZA, Rana dijagnostika i tretman – jedinstvenim tuberkulinskim testiranjem omogućavamo rano otkrivanje i prevenciju kako bi sprečili opake simptome koji mogu rezultovati letalnim ishodom.
UPALA PLUĆA, Prevencija i lećenje – iako je upala pluća i dalje veliki problem savremene medicine, pomažemo Vam da ublažite i otklonite simptome oveinfekcija donjih disajnih puteva.
egzakta-medika-pulmoloske-ordinacije

Egzakta Medika

Beograd, Zemun, Ulica 22. oktobra br. 16 065 2615544
PULMOLOŠKE ORDINACIJE - EGZAKTA MEDIKA Prevencija, dijagnostika i lečenje astme, bakterijske ili virusne upale pluća, opstruktivnih bolesti pluća i emfizema su uska specijalnost našeg tima pulmologa koji su vam na raspolaganju za preglede poput rentgena pluća, spirometrije.

Opšta bolnica Analife

Beograd, Zemun, Skadarska 5 011 3196808 |
011 3196809 |
Pulmološki pregled obavlja lekar specijalista pulmologije. U klinici radimo kompletne pulmološke dijagnostičke preglede i terapiju: dijagnostika i terapija akutnih i hroničnih bolesti, gornjih i donjih disajnih puteva, dijagnostika i terapija asthme i HOBP, dijagnostika i terapija pneumoniaja, rana dijagnostika Ca pluća, dijagnostika meta promena u plućima, dijagnostika i terapija hroničnog kašlja, terapija zastojnih promena na plućima, dijagnoza i terapija alergijskih bolesti. Postavlja se radna ili konačna dijagnoza. Pacijent se upućuje ciljano na dalje preglede i određuje terapija ako je to potrebno. Funkcionalno ispitivanje pluća: Spirometrija
PULMOLOGIJA. PULMOLOŠKA ORDINACIJA. PREGLED LEKARA SPECIJALISTE PULMOLOGA.
Back to Top