Pulmološke ordinacije Savski venac

Registruj se
Prijavi se
Pulmološke ordinacije Savski venac
dom-zdravlja-clinicanova-pulmoloske-ordinacije

Dom zdravlja Clinicanova

Beograd, Savski venac, Višegradska 26 011 7151777 |
060 3980808 |
PULMOLOŠKA ORDINACIJA.
Prevencija, dijagnostika i lečenje astme, bakterijske ili virusne upale pluća, opstruktivnih bolesti pluća i emfizema su uska specijalnost našeg tima pulmologa, koji su Vam na raspolaganju za preglede, poput rentgena pluća- spirometrije.
PREGLEDE INTERNISTE PULMOLOGA, RENTGEN PLUĆA, SPIROMETRIJU (TEST PLUĆNE FUNKCIJE), BRONHODILATATORNI TEST, BRONHOPROVOKATIVNI TEST, KOŽNE PROBE NA INHALACIONE i NUTRITIVNE ALERGENE
euromedik-bolnica-dom-zdravlja-poliklinika-pulmoloske-ordinacije
PULMOLOGIJA.
PULMOLOŠKA ORDINACIJA.
PREGLED LEKARA SPECIJALISTE PULMOLOGA.
Pulmologija je grana interne medicine koja se bavi dijagnostikovanjem, lečenjem i sprečavanjem bolesti pluća i respiratornog trakta kao što su upale nosa, sinusa, ždrela, bronhija i pluća. Bolesti pluća su veoma česta u našem podneblju, što je povezano sa ubrzanim tempom življenja u savremenom dobu, neodgovarajućim uslovima života (zagadenje vazduha i siromašni socijalni status) i neprimerenim navikama našeg stanovništva (pušenje, odsustvo primene zaštitnih mera na radu idr.). Jasno je da bez kiseonika nema života, tako da su bolesti pluća obično praćene simptomima koji značajno snižavaju kvalitetu života. Najčešći simptom plućnih bolesnika je hronični kašalj koji zahteva detaljan klinički pregled, dijagnostičku obradu radi isključenja opstruktivne plućne bolesti. Pravovremena dijagnoza i uočavanje simptoma koji se odnose na poteškoće s disanjem mogu sprečiti ili bolje kontrolisati i lečiti mnoge plućne bolesti. Ako se noću budite zbog problema sa disanjem ili zbog kašlja, ili se ujutru budite umorni, slabi i sa glavoboljom, posetite lekara.
Back to Top