Pulmološke ordinacije Voždovac

Registruj se
Prijavi se
Pulmološke ordinacije Voždovac
ordinacija-dr-nestorov-pulmoloske-ordinacije

Ordinacija Dr Nestorov

Beograd, Voždovac, Vojvode Vlahovića 2 011 3960659 |
060 6193228 |
cena: Cenovnik
PULMOLOŠKE ORDINACIJE DR NESTOROV MEDICINA DOSTUPNA SVAKOM Ordinacija koja vredne medicinske usluge čini dostupnim svima Opšti i specijalistički pregledi iz raznih oblasti medicine uključujući urologiju, kardiologiju, ORL, pedijatriju, psihijatriju, dok veliku pažnju polažemo na preventivnu medicinu.
Naša težnja je da kroz tematski osmišljene pakete pregleda omogućimo tzv.
akcijske snižene cene.
bel-medic-opsta-bolnica-i-dom-zdravlja-1-pulmoloske-ordinacije
PULMOLOŠKE ORDINACIJE BEOGRAD BEL MEDIC OPŠTA BOLNICA I DOM ZDRAVLJA Pulmologija, Pulmološka ordinacija. Pregled ambulantnih i hospitalizovanih pacijenata, kožne alergološke probe, spirometriju, bronhoprovokativni i bronhodilatacioni test, tumačenje radiografskih snimaka.
opsta-bolnica-una-pulmoloske-ordinacije

Opšta bolnica Una

Beograd, Voždovac, Vojvode Skopljanca 19 011 7858777
Pulmologija je grana medicine koja se bavi dijagnostikom i lečenjem pacijenata koji imaju problema sa disanjem i plućima.
Lekari koji rade u bolnici UNA imaju dugogodišnje iskustvo i uspešno se bave prevencijom, dijgnostikom i lečenjem svih plućnih bolesti.
Pregledom lekara specijaliste pneumoftiziologa, procenjuje se funkcionalno stanje respitarornog trakta, odnosno disajnog sistema i na osnovu tegoba i objektivnog nalaza predlažu se neophodne dijagnostičke procedure.
U bolnici UNA leče se oboljenja pluća izazvana infekcijom: akutni bronhitis, zapaljenje pluća i plućne maramice, tuberkuloza,bronhiektazije, gljivična oboljenja pluća.
Bronhijalna astma.
Hronična opstruktivna bolest pluća.
Emfizem pluća.
Hronična respiratorna insuficijencija.
Embolija i infarkt pluća.
Tumor bronhija, pluća i plućne maramice.
Fibroza pluća, sarkoidoza
opsta-bolnica-medicinski-sistem-beograd-msb-pulmoloske-ordinacije
Centar za pulmologiju.
Dijagnostika i lečenje dece i odraslih.
Maligna, upalna i alergijska oboljenja organa za disanje su danas mnogo češće zastupljena, kako među decom tako i među odraslima.
Za ovakvo stanje odgovorni su različiti faktori rizika kao i genetska predispozicija.
Savremene dijagnostičke metode koje primenjujemo u našoj bolnici omogućavaju brzo i pouzdano postavljanje dijagnoze.
Najsavremenije metode lečenja i prevencije bolesti pluća i disajnih puteva sa uspehom se primenjuju u kliničkoj praksi u MSB-u.
Iako su tegobe u početku često izražene u blažoj formi, one remete kvalitet života i nije potrebno da osoba trpi i čeka da se organizam sam izbori.
Neuzimanje terapije ili korišćenje neadekvatne terapije dovodi do iscrpljivanja imunog sistema.
Upravo što ranija dijagnoza i redovna primena preporučene terapije sprečavaju pojavu težih oblika bolesti, pogoršanja i prelaska u hronični oblik.
Rhinitis virosa, Rhinosinisitis acuta et chronica, Pharyngotonsilitis, Laryngotracheitis, Bronchitis, Pneumonia, Pleuritis, Neoplasma pulmonum.
Pulmologija je grana interne medicine koja se bavi dijagnostikovanjem, lečenjem i sprečavanjem bolesti pluća i respiratornog trakta kao što su upale nosa, sinusa, ždrela, bronhija i pluća. Bolesti pluća su veoma česta u našem podneblju, što je povezano sa ubrzanim tempom življenja u savremenom dobu, neodgovarajućim uslovima života (zagadenje vazduha i siromašni socijalni status) i neprimerenim navikama našeg stanovništva (pušenje, odsustvo primene zaštitnih mera na radu idr.). Jasno je da bez kiseonika nema života, tako da su bolesti pluća obično praćene simptomima koji značajno snižavaju kvalitetu života. Najčešći simptom plućnih bolesnika je hronični kašalj koji zahteva detaljan klinički pregled, dijagnostičku obradu radi isključenja opstruktivne plućne bolesti. Pravovremena dijagnoza i uočavanje simptoma koji se odnose na poteškoće s disanjem mogu sprečiti ili bolje kontrolisati i lečiti mnoge plućne bolesti. Ako se noću budite zbog problema sa disanjem ili zbog kašlja, ili se ujutru budite umorni, slabi i sa glavoboljom, posetite lekara.
Back to Top