Pulmološke ordinacije Voždovac

Registruj se
Prijavi se
Pulmološke ordinacije Voždovac
bel-medic-opsta-bolnica-i-dom-zdravlja-pulmoloske-ordinacije
PULMOLOŠKE ORDINACIJE BEOGRAD BEL MEDIC OPŠTA BOLNICA I DOM ZDRAVLJA Pulmologija, Pulmološka ordinacija. Pregled ambulantnih i hospitalizovanih pacijenata, kožne alergološke probe, spirometriju, bronhoprovokativni i bronhodilatacioni test, tumačenje radiografskih snimaka.
opsta-bolnica-una-pulmoloske-ordinacije

Opšta bolnica Una

Beograd, Voždovac, Vojvode Skopljanca 19 011 7858777
Pulmologija je grana medicine koja se bavi dijagnostikom i lečenjem pacijenata koji imaju problema sa disanjem i plućima.
Lekari koji rade u bolnici UNA imaju dugogodišnje iskustvo i uspešno se bave prevencijom, dijgnostikom i lečenjem svih plućnih bolesti.
Pregledom lekara specijaliste pneumoftiziologa, procenjuje se funkcionalno stanje respitarornog trakta, odnosno disajnog sistema i na osnovu tegoba i objektivnog nalaza predlažu se neophodne dijagnostičke procedure.
U bolnici UNA leče se oboljenja pluća izazvana infekcijom: akutni bronhitis, zapaljenje pluća i plućne maramice, tuberkuloza,bronhiektazije, gljivična oboljenja pluća.
Bronhijalna astma.
Hronična opstruktivna bolest pluća.
Emfizem pluća.
Hronična respiratorna insuficijencija.
Embolija i infarkt pluća.
Tumor bronhija, pluća i plućne maramice.
Fibroza pluća, sarkoidoza
opsta-bolnica-medicinski-sistem-beograd-msb-pulmoloske-ordinacije
Centar za pulmologiju.
Dijagnostika i lečenje dece i odraslih.
Maligna, upalna i alergijska oboljenja organa za disanje su danas mnogo češće zastupljena, kako među decom tako i među odraslima.
Za ovakvo stanje odgovorni su različiti faktori rizika kao i genetska predispozicija.
Savremene dijagnostičke metode koje primenjujemo u našoj bolnici omogućavaju brzo i pouzdano postavljanje dijagnoze.
Najsavremenije metode lečenja i prevencije bolesti pluća i disajnih puteva sa uspehom se primenjuju u kliničkoj praksi u MSB-u.
Iako su tegobe u početku često izražene u blažoj formi, one remete kvalitet života i nije potrebno da osoba trpi i čeka da se organizam sam izbori.
Neuzimanje terapije ili korišćenje neadekvatne terapije dovodi do iscrpljivanja imunog sistema.
Upravo što ranija dijagnoza i redovna primena preporučene terapije sprečavaju pojavu težih oblika bolesti, pogoršanja i prelaska u hronični oblik.
Rhinitis virosa, Rhinosinisitis acuta et chronica, Pharyngotonsilitis, Laryngotracheitis, Bronchitis, Pneumonia, Pleuritis, Neoplasma pulmonum.
Back to Top