Sredjivanje obrva Arena

Registruj se
Prijavi se
Sredjivanje obrva Arena
beauty-centar-lovely-sredjivanje-obrva
SREĐIVANJE OBRVA BEOGRAD BEAUTY CENTAR LOVELY Nudimo Vam veoma pristupačne usluge sređivanja obrva(farbanje, oblikovanje, iscrtavanje obrva japanskom metodom).
kozmeticki-salon-sense-beauty-sredjivanje-obrva

Kozmetički salon Sense Beauty

Beograd, Arena, Španskih Boraca 40a 011 3117919 |
064 4527001 |
SREĐIVANJE OBRVA BEOGRAD KOZMETIČKI SALON SENSE BEAUTY Ukoliko želite da izgledate našminkano 24h ovo je pravi tretman za Vas.
Farbanjem trepavica i obrva uvek ćete izgledati sveže i blago našminkano.
akademija-za-estetiku-i-kozmetiku-sredjivanje-obrva

Akademija za estetiku i kozmetiku

Beograd, Arena, Bulevar Arsenija Čarnojevica 98 011 3111199 |
065 2960007 |
SREĐIVANJE OBRVA BEOGRAD Pored svih već navedenih usluga koje Vam nudimo, tu je i usluga sređivanja obrva japanskom metodom iscrtavanja.
Već duže vreme u modi su deblje obrve. Obrve treba oblikovati uz poštovanje proporcije lica i poštovanje određenih pravila. Žene su manje ili više vešte u tome, ali najbolji rezultat se dobija kada to radi profesionalac – stilista za obrve u salonu. Čupanje obrva treba raditi pažljivo da ne biste preterali, ali i ako preterate, obrve će ponovo izrasti, a vi nedostatak možete sakriti šminkom za obrve ili japanskim tetoviranjem obrva. Danas, kada su u modi deblje obrve, devojke i žene koje imaju prirodno tanke obrve ili jako retke obrve ovo rešavaju ovom popularnom metodom. Japansko crtanje ili tetoviranje obrva je metoda kojom se boja ubrizgava pod kožu, a rezultat koji se dobija su obrve koje izgledaju veoma uredno i lepo – kao savršeno iščupane prirodne obrve. Ukoliko su prošarane prirodnim dlakama onda je efekat sjajan. Za japansko crtanje obrva treba se obratiti proverenom stručnjaku jer je pre svega važna higijena salona, ali isto je i važno umeće kako biste na kraju bili zadovoljni. Ukoliko samo želite da vam kozmetičar počupa vaše postojeće obrve i pravilno ih oblikuje pomoću pincete i voska treba da zakažete korigovanje obrva u salonu. Obrve koje nam drugi sređuju uvek su simetrične i prate određene linije. Ako vam fale obrve, ili deo obrve možete ih i nadograditi.
Back to Top