Sredjivanje obrva Novi Sad

Registruj se
Prijavi se
Sredjivanje obrva Novi Sad
kozmeticki-salon-sensi-skin-sredjivanje-obrva
SREDJIVANJE OBRVA STUDIO ZA NEGU LEPOTE SENSI SKIN Iscrtavanje obrva Japanskom tehnikom ubacivanjem pigmenta oštricom koja podstiče prirodni izgled dlaka različitih dužina i debljina.
Ovo trajno oblikovanje obrva ima višestruke prednosti u odnosu na trajnu šminku obrva poznatu kao ”tribal”.
U ovoj metodi se ne koristi mašinica već specijalne oštrice (blades) kojima se boja unosi plitko pod kožu u formi dlačica i zato umesto flomaster efekta dobijamo efekat prirodnog izgleda obrva.
Jako bitno je naglasiti da se postojeće obrve ne čupaju, nego se na mestima gde su obrve prestale da rastu, gde su se proredile, docrtavaju dlačice i blagokoriguje oblik i boja obrva.
salon-lepote-lady-sredjivanje-obrva

Salon lepote Lady

Novi Sad, Milovana Glišića 2 021 551597 |
021 551596 |
SREDJIVANJE OBRVA - SALON LADY Korekcija obrva podrazumeva formiranje novog ili korekciju postojećeg oblika luka.
Koristi se pinceta pri čemu se strogo vodi računa da se isprati prirodan oblik obrva.
Ako imate svetle trepavice koje želite istaknuti i izbeći nanošenje maskare (pogotovo u letnjim mesecima) preporučujemo bojanje trepavica.
Promena boje kose nužno zahteva i intervenciju na vašim obrvama.
Nepisano je pravilo da bi se boja obrva trebala nijansu ili dve razlikovati od boje vaše kose.
Ukoliko imate tamniju kosu tad obrve trebaju biti svijetlije, a ukoliko ste svijetlije kose tad obrve trebaju biti tamnije nijanse.
Ukoliko činite veliku promenu u boji kose trebali biste uskladiti i boju obrva sa kosom.
Već duže vreme u modi su deblje obrve. Obrve treba oblikovati uz poštovanje proporcije lica i poštovanje određenih pravila. Žene su manje ili više vešte u tome, ali najbolji rezultat se dobija kada to radi profesionalac – stilista za obrve u salonu. Čupanje obrva treba raditi pažljivo da ne biste preterali, ali i ako preterate, obrve će ponovo izrasti, a vi nedostatak možete sakriti šminkom za obrve ili japanskim tetoviranjem obrva. Danas, kada su u modi deblje obrve, devojke i žene koje imaju prirodno tanke obrve ili jako retke obrve ovo rešavaju ovom popularnom metodom. Japansko crtanje ili tetoviranje obrva je metoda kojom se boja ubrizgava pod kožu, a rezultat koji se dobija su obrve koje izgledaju veoma uredno i lepo – kao savršeno iščupane prirodne obrve. Ukoliko su prošarane prirodnim dlakama onda je efekat sjajan. Za japansko crtanje obrva treba se obratiti proverenom stručnjaku jer je pre svega važna higijena salona, ali isto je i važno umeće kako biste na kraju bili zadovoljni. Ukoliko samo želite da vam kozmetičar počupa vaše postojeće obrve i pravilno ih oblikuje pomoću pincete i voska treba da zakažete korigovanje obrva u salonu. Obrve koje nam drugi sređuju uvek su simetrične i prate određene linije. Ako vam fale obrve, ili deo obrve možete ih i nadograditi.
Back to Top