Sredjivanje obrva Blokovi

Registruj se
Prijavi se
Sredjivanje obrva Blokovi
frizersko-kozmeticki-salon-natasa-sredjivanje-obrva
SREĐIVANJE OBRVA BEOGRAD FRIZERSKO - KOZMETIČKI SALON NATAŠA U lepoti lica, oči igraju možda i presudnu ulogu.
Zato obrve treba istaći, naglasiti ih i lepo oblikovati.Posetote salon Nataša.
kozmeticki-salon-palermo-sredjivanje-obrva
SREĐIVANJE OBRVA BEOGRAD KOZMETIČKI SALON PALERMO Nudimo Vam veoma povoljne usluge sređivanja obrva: čupanje obrva, depilacija obrva, farbanje obrva.
studio-lepote-arizona-sredjivanje-obrva
SREĐIVANJE OBRVA BEOGRAD STUDIO LEPOTE ARIZONA Savršeno guste, oblikovane obrve i duge trepavice san su svake žene.Ako vam je potrebno oblikovanje trepavica, farbanje obrva i trepavica, nadogradnja trepavica,tu smo za Vas.
kozmeticki-salon-viktorija-city-sredjivanje-obrva

Kozmetički salon Viktorija City

Beograd, Blokovi, Nehruova 51a 063 7840624
SREĐIVANJE OBRVA BEOGRAD Pored usluga nadogradnje trepavica, u našem salonu takođe možete dobiti usluge sređivanja obrva: nadogradnja obrva, iscrtavanje obrva japanskom metodom.
studio-lepote-afrika-sredjivanje-obrva

Studio lepote Afrika

Beograd, Blokovi, Gandijeva 130a 060 4892292
SREĐIVANJE OBRVA - STUDIO LEPOTE AFRIKA Oblikovanje obrva i japansko iscrtavanje.
kozmeticki-salon-beauty-by-masha-sredjivanje-obrva
SREĐIVANJE OBRVA - BEAUTY BY MASHA Farbanje trepavica i obrva
kozmeticki-salon-carli-sredjivanje-obrva

Kozmetički salon Čarli

Beograd, Blokovi, Jurija Gagarina 231 011 7183806
SREĐIVANJE OBRVA - KOZMETIČKI SALON ČARLI - Japansko iscrtavanje obrva - Farbanje obrva
Već duže vreme u modi su deblje obrve. Obrve treba oblikovati uz poštovanje proporcije lica i poštovanje određenih pravila. Žene su manje ili više vešte u tome, ali najbolji rezultat se dobija kada to radi profesionalac – stilista za obrve u salonu. Čupanje obrva treba raditi pažljivo da ne biste preterali, ali i ako preterate, obrve će ponovo izrasti, a vi nedostatak možete sakriti šminkom za obrve ili japanskim tetoviranjem obrva. Danas, kada su u modi deblje obrve, devojke i žene koje imaju prirodno tanke obrve ili jako retke obrve ovo rešavaju ovom popularnom metodom. Japansko crtanje ili tetoviranje obrva je metoda kojom se boja ubrizgava pod kožu, a rezultat koji se dobija su obrve koje izgledaju veoma uredno i lepo – kao savršeno iščupane prirodne obrve. Ukoliko su prošarane prirodnim dlakama onda je efekat sjajan. Za japansko crtanje obrva treba se obratiti proverenom stručnjaku jer je pre svega važna higijena salona, ali isto je i važno umeće kako biste na kraju bili zadovoljni. Ukoliko samo želite da vam kozmetičar počupa vaše postojeće obrve i pravilno ih oblikuje pomoću pincete i voska treba da zakažete korigovanje obrva u salonu. Obrve koje nam drugi sređuju uvek su simetrične i prate određene linije. Ako vam fale obrve, ili deo obrve možete ih i nadograditi.
Back to Top