Sredjivanje obrva Voždovac

Registruj se
Prijavi se
Sredjivanje obrva Voždovac
kozmeticki-salon-be-you-011-sredjivanje-obrva
SREĐIVANJE OBRVA BEOGRAD U našem salonu, pored svih već navedenih usluga, možete dobiti i usluge sređivanja obrva: oblikovanje obrva pincetom i nadogradnja obrva dlaka na dlaku.
lix-masazni-centar-sredjivanje-obrva

Lix masažni centar

Beograd, Voždovac, Vojvode Stepe 278 064 1184600
SREĐIVANJE OBRVA - LIX MASAŽNI CENTAR - Sređivanje obrva pincetom
beauty-studio-benvenuto-sredjivanje-obrva
SREĐIVANJE OBRVA - BEAUTY STUDIO BENVENUTO Korigovanje obrva voskom i pincetom.
studio-lepote-sunshine-sredjivanje-obrva
SREĐIVANJE OBRVA - SUNSHINE - Microbilding-japansko iscrtavanje obrva
studio-lepote-unique-sredjivanje-obrva
SREĐIVANJE OBRVA - STUDIO LEPOTE UNIQUE Iscrtavanje obrva japanskom metodom.
kozmeticki-salon-megasun-ten-za-tren-sredjivanje-obrva
SREĐIVANJE OBRVA - SALON MEGASUN - TEN ZA TREN U salonu će vas dočekati naše ljubazno osoblje, bićete posluženi čajem ili kafom i na Vama je samo da nam se prepustite i uživate.
Već duže vreme u modi su deblje obrve. Obrve treba oblikovati uz poštovanje proporcije lica i poštovanje određenih pravila. Žene su manje ili više vešte u tome, ali najbolji rezultat se dobija kada to radi profesionalac – stilista za obrve u salonu. Čupanje obrva treba raditi pažljivo da ne biste preterali, ali i ako preterate, obrve će ponovo izrasti, a vi nedostatak možete sakriti šminkom za obrve ili japanskim tetoviranjem obrva. Danas, kada su u modi deblje obrve, devojke i žene koje imaju prirodno tanke obrve ili jako retke obrve ovo rešavaju ovom popularnom metodom. Japansko crtanje ili tetoviranje obrva je metoda kojom se boja ubrizgava pod kožu, a rezultat koji se dobija su obrve koje izgledaju veoma uredno i lepo – kao savršeno iščupane prirodne obrve. Ukoliko su prošarane prirodnim dlakama onda je efekat sjajan. Za japansko crtanje obrva treba se obratiti proverenom stručnjaku jer je pre svega važna higijena salona, ali isto je i važno umeće kako biste na kraju bili zadovoljni. Ukoliko samo želite da vam kozmetičar počupa vaše postojeće obrve i pravilno ih oblikuje pomoću pincete i voska treba da zakažete korigovanje obrva u salonu. Obrve koje nam drugi sređuju uvek su simetrične i prate određene linije. Ako vam fale obrve, ili deo obrve možete ih i nadograditi.
Back to Top