Sredjivanje obrva YU Biznis Centar

Registruj se
Prijavi se
Sredjivanje obrva yu biznis centar
salon-lepote-lady-sredjivanje-obrva

Salon lepote Lady

Beograd, YU Biznis Centar, Bulevar Mihajla Pupina 10Z 011 3017799 |
011 3115917 |
SREDJIVANJE OBRVA - SALON LADY Korekcija obrva podrazumeva formiranje novog ili korekciju postojećeg oblika luka.
Koristi se pinceta pri čemu se strogo vodi računa da se isprati prirodan oblik obrva.
Ako imate svetle trepavice koje želite istaknuti i izbeći nanošenje maskare (pogotovo u letnjim mesecima) preporučujemo bojanje trepavica.
Promena boje kose nužno zahteva i intervenciju na vašim obrvama.
Nepisano je pravilo da bi se boja obrva trebala nijansu ili dve razlikovati od boje vaše kose.
Ukoliko imate tamniju kosu tad obrve trebaju biti svijetlije, a ukoliko ste svijetlije kose tad obrve trebaju biti tamnije nijanse.
Ukoliko činite veliku promenu u boji kose trebali biste uskladiti i boju obrva sa kosom.
Već duže vreme u modi su deblje obrve. Obrve treba oblikovati uz poštovanje proporcije lica i poštovanje određenih pravila. Žene su manje ili više vešte u tome, ali najbolji rezultat se dobija kada to radi profesionalac – stilista za obrve u salonu. Čupanje obrva treba raditi pažljivo da ne biste preterali, ali i ako preterate, obrve će ponovo izrasti, a vi nedostatak možete sakriti šminkom za obrve ili japanskim tetoviranjem obrva. Danas, kada su u modi deblje obrve, devojke i žene koje imaju prirodno tanke obrve ili jako retke obrve ovo rešavaju ovom popularnom metodom. Japansko crtanje ili tetoviranje obrva je metoda kojom se boja ubrizgava pod kožu, a rezultat koji se dobija su obrve koje izgledaju veoma uredno i lepo – kao savršeno iščupane prirodne obrve. Ukoliko su prošarane prirodnim dlakama onda je efekat sjajan. Za japansko crtanje obrva treba se obratiti proverenom stručnjaku jer je pre svega važna higijena salona, ali isto je i važno umeće kako biste na kraju bili zadovoljni. Ukoliko samo želite da vam kozmetičar počupa vaše postojeće obrve i pravilno ih oblikuje pomoću pincete i voska treba da zakažete korigovanje obrva u salonu. Obrve koje nam drugi sređuju uvek su simetrične i prate određene linije. Ako vam fale obrve, ili deo obrve možete ih i nadograditi.
Back to Top