Sredjivanje obrva Pančevo

Registruj se
Prijavi se
Sredjivanje obrva Pančevo
salon-lepote-bojana-sredjivanje-obrva

Salon lepote Bojana

Pančevo, Zmaj Jove Jovanovića 5b 013 335779 |
063 313546 |
SREDJIVANJE OBRVA - SALON BOJANA Japansko iscrtavanja obrva spada u metode polutrajnog make- upa. Postojeće dlačice se ne čupaju, već dodatno iscrtaju na mestima gde nedostaju. Postupak traje oko sat ipo.
Najviše vremena oduzme crtanje željenog oblika obrva i dogovor sa klijentom. Potom se nanosi boja (pigment) na nožić (sečivo sa mikroiglicama) kojim se crta dlačica po dlačica. Zbog udobnosti tretmana koristi se anestezija u kremi.
Već duže vreme u modi su deblje obrve. Obrve treba oblikovati uz poštovanje proporcije lica i poštovanje određenih pravila. Žene su manje ili više vešte u tome, ali najbolji rezultat se dobija kada to radi profesionalac – stilista za obrve u salonu. Čupanje obrva treba raditi pažljivo da ne biste preterali, ali i ako preterate, obrve će ponovo izrasti, a vi nedostatak možete sakriti šminkom za obrve ili japanskim tetoviranjem obrva. Danas, kada su u modi deblje obrve, devojke i žene koje imaju prirodno tanke obrve ili jako retke obrve ovo rešavaju ovom popularnom metodom. Japansko crtanje ili tetoviranje obrva je metoda kojom se boja ubrizgava pod kožu, a rezultat koji se dobija su obrve koje izgledaju veoma uredno i lepo – kao savršeno iščupane prirodne obrve. Ukoliko su prošarane prirodnim dlakama onda je efekat sjajan. Za japansko crtanje obrva treba se obratiti proverenom stručnjaku jer je pre svega važna higijena salona, ali isto je i važno umeće kako biste na kraju bili zadovoljni. Ukoliko samo želite da vam kozmetičar počupa vaše postojeće obrve i pravilno ih oblikuje pomoću pincete i voska treba da zakažete korigovanje obrva u salonu. Obrve koje nam drugi sređuju uvek su simetrične i prate određene linije. Ako vam fale obrve, ili deo obrve možete ih i nadograditi.
Back to Top