Sredjivanje obrva Niš

Registruj se
Prijavi se
Sredjivanje obrva Niš
specijalisticka-ordinacija-sculpturelle-sredjivanje-obrva
SREĐIVANJE OBRVA BEOGRAD SPECIJALISTIČKA ORDINACIJA SCULPTURELLE - Korekcija i oblikovanje obrva Dobro odradjenom korekcijom i oblikovanjem obrva potpuno se menja izraz lica.
Kod oblikovanja obrva, vodimo računa da ispoštujemo dužinu, koren obrve i visinu luka.
Oblikovanje obrva vršimo po pravilu: koren nosa- ugao oka.
Korekciju i oblikovanje obrva vršimo pincetom i voskom.- Farbanje obrva Kada smo odradili korekciju i oblik obrva, prelazimo na farbanje obrva.
Farbanje obrva je postupak potamnjivanja obrva bojama namenjenim u te svrhe.
Nakon farbanja obrve su definisanije.
Boja uspešno prekriva sede dlake a nijanse se kreću od svetlo smedje do crne.
Postupak farbanja traje 20 min, a postojanost boje je naredne tri nedelje.
medeja-kozmeticki-salon-sredjivanje-obrva
SREDJIVANJE OBRVA - MEDEJA Okvir za Vaše oči su lepo oblikovane obrve.
One u potpunosti mogu da poboljšaju izgled Vaših očiju i lica, ali je vrlo važno da se svojom bojom slažu i uz kosu.
Samim tim, žene koje farbaju kosu treba da prilagode boju obrva kosi, boji očiju i tena; tako da budu jedna do dve nijanse tamnije.
Pomoću odgovarajućeg oblika obrva koje određuju izraz lica, izgledajte mlađe jer one upravo izražavaju i Vaš karakter.
Već duže vreme u modi su deblje obrve. Obrve treba oblikovati uz poštovanje proporcije lica i poštovanje određenih pravila. Žene su manje ili više vešte u tome, ali najbolji rezultat se dobija kada to radi profesionalac – stilista za obrve u salonu. Čupanje obrva treba raditi pažljivo da ne biste preterali, ali i ako preterate, obrve će ponovo izrasti, a vi nedostatak možete sakriti šminkom za obrve ili japanskim tetoviranjem obrva. Danas, kada su u modi deblje obrve, devojke i žene koje imaju prirodno tanke obrve ili jako retke obrve ovo rešavaju ovom popularnom metodom. Japansko crtanje ili tetoviranje obrva je metoda kojom se boja ubrizgava pod kožu, a rezultat koji se dobija su obrve koje izgledaju veoma uredno i lepo – kao savršeno iščupane prirodne obrve. Ukoliko su prošarane prirodnim dlakama onda je efekat sjajan. Za japansko crtanje obrva treba se obratiti proverenom stručnjaku jer je pre svega važna higijena salona, ali isto je i važno umeće kako biste na kraju bili zadovoljni. Ukoliko samo želite da vam kozmetičar počupa vaše postojeće obrve i pravilno ih oblikuje pomoću pincete i voska treba da zakažete korigovanje obrva u salonu. Obrve koje nam drugi sređuju uvek su simetrične i prate određene linije. Ako vam fale obrve, ili deo obrve možete ih i nadograditi.
Back to Top