Sredjivanje obrva Bežanijska Kosa

Registruj se
Prijavi se
Sredjivanje obrva Bežanijska Kosa
kozmeticki-salon-beauty-at-home-sredjivanje-obrva

Kozmetički salon Beauty at home

Beograd, Bežanijska Kosa, Stojana Aralice 23 011 2270980 |
065 2270980 |
SREĐIVANJE OBRVA BEOGRAD Trajno iscrtavnje obrva japanskom metodom je aplikovanjem pigmenta oštricom koja simulira prirodan izgled dlaka različitih dužina i debljina.
Zbog specifičnosti metode kojom se radi obrva dobija potpuno prirodan izgled.
Koriste se najkvalitetniji pigmenti u svim nijansama braon i pepeljaste.
Od velike pomoći je i onima koji su pogrešnim čupanjem obrva uništili njihov prirodan oblik, gustinu i veličinu, koji su zbog bolesti ili nekoga drugog razloga izgubili obrve.
kozmeticki-salon-carli-sredjivanje-obrva

Kozmetički salon Čarli

Beograd, Bežanijska Kosa, Danila Lekića Španca 31 011 2282858
SREĐIVANJE OBRVA - KOZMETIČKI SALON ČARLI - Japansko iscrtavanje obrva - Farbanje obrva
Već duže vreme u modi su deblje obrve. Obrve treba oblikovati uz poštovanje proporcije lica i poštovanje određenih pravila. Žene su manje ili više vešte u tome, ali najbolji rezultat se dobija kada to radi profesionalac – stilista za obrve u salonu. Čupanje obrva treba raditi pažljivo da ne biste preterali, ali i ako preterate, obrve će ponovo izrasti, a vi nedostatak možete sakriti šminkom za obrve ili japanskim tetoviranjem obrva. Danas, kada su u modi deblje obrve, devojke i žene koje imaju prirodno tanke obrve ili jako retke obrve ovo rešavaju ovom popularnom metodom. Japansko crtanje ili tetoviranje obrva je metoda kojom se boja ubrizgava pod kožu, a rezultat koji se dobija su obrve koje izgledaju veoma uredno i lepo – kao savršeno iščupane prirodne obrve. Ukoliko su prošarane prirodnim dlakama onda je efekat sjajan. Za japansko crtanje obrva treba se obratiti proverenom stručnjaku jer je pre svega važna higijena salona, ali isto je i važno umeće kako biste na kraju bili zadovoljni. Ukoliko samo želite da vam kozmetičar počupa vaše postojeće obrve i pravilno ih oblikuje pomoću pincete i voska treba da zakažete korigovanje obrva u salonu. Obrve koje nam drugi sređuju uvek su simetrične i prate određene linije. Ako vam fale obrve, ili deo obrve možete ih i nadograditi.
Back to Top