Sredjivanje obrva Savski venac

Registruj se
Prijavi se
Sredjivanje obrva Savski venac
frizerski-salon-mix-sredjivanje-obrva

Frizerski salon Mix

Beograd, Savski venac, Sarajevska 18 011 2645428
SREĐIVANJE OBRVA BEOGRAD FRIZERSKI SALON MIX Japanska metoda iscrtavanja obrva je trenutno jedna od najpopularnijih metoda iscrtavanja obrva u svetu, a i kod nas.
U našem salonu možete dobiti usluge iscrtavanja obrva, po veoma povoljnim cenama.
kozmeticki-salon-izvor-sredjivanje-obrva

Kozmetički salon Izvor

Beograd, Savski venac, Obilićev venac 25 069 3333500
SREĐIVANJE OBRVA BEOGRAD Želite da promenite oblik Vaših obrva?
Zakažite Vaš termin za korekciju Vaših obrva u našem salonu.
Savršen oblik obrva istaći će Vaš pogled na najbolji mogući način, na Vama je samo da stvari prepustite našem veštom osoblju.
kozmeticki-salon-diamond-b-sredjivanje-obrva

Kozmetički salon Diamond B

Beograd, Savski venac, Vlajkovićeva 19 062 216515
SREĐIVANJE OBRVA BEOGRAD JAPANSKO ISCRTAVANJE OBRVA je ubacivanje pigmenata mikrooštricom koja podstiče prirodan izgled dlačica raznih dužina I debljina.
frizersko-kozmeticki-salon-betty-boop-sredjivanje-obrva

Frizersko kozmetički salon Betty Boop

Beograd, Savski venac, Gavrila Principa 13 064 4198798
SREĐIVANJE OBRVA - SSSALON BETTY BOOP Frizersko - kozmetički salon BETTY BOOP nalazi se u Gavrila Principa 13 i pruža uslugu sređivanja obrva.
studio-lepote-megasun-premium-sredjivanje-obrva
SREĐIVANJE OBRVA - STUDIO LEPOTE MEGASUN PREMIUM Korekcije i oblikovanje obrva.
salon-lepote-dobra-kuca-sredjivanje-obrva
SREĐIVANJE OBRVA - DOBRA KUĆA - Oblikovanje obrva
kozmeticki-salon-slavica-sredjivanje-obrva

Kozmetički salon Slavica

Beograd, Savski venac, Jug Bogdanova 13 011 2632874 |
064 2018098 |
SREĐIVANJE OBRVA - KOZMETIČKI SALON SLAVICA Korekcija obrva podrazumeva formiranje novog ili korekciju postojećeg oblika luka.
Postupak se vrši voskom ili pincetom pri čemu se strogo vodi računa da se isprati prirodan oblik obrva.
Već duže vreme u modi su deblje obrve. Obrve treba oblikovati uz poštovanje proporcije lica i poštovanje određenih pravila. Žene su manje ili više vešte u tome, ali najbolji rezultat se dobija kada to radi profesionalac – stilista za obrve u salonu. Čupanje obrva treba raditi pažljivo da ne biste preterali, ali i ako preterate, obrve će ponovo izrasti, a vi nedostatak možete sakriti šminkom za obrve ili japanskim tetoviranjem obrva. Danas, kada su u modi deblje obrve, devojke i žene koje imaju prirodno tanke obrve ili jako retke obrve ovo rešavaju ovom popularnom metodom. Japansko crtanje ili tetoviranje obrva je metoda kojom se boja ubrizgava pod kožu, a rezultat koji se dobija su obrve koje izgledaju veoma uredno i lepo – kao savršeno iščupane prirodne obrve. Ukoliko su prošarane prirodnim dlakama onda je efekat sjajan. Za japansko crtanje obrva treba se obratiti proverenom stručnjaku jer je pre svega važna higijena salona, ali isto je i važno umeće kako biste na kraju bili zadovoljni. Ukoliko samo želite da vam kozmetičar počupa vaše postojeće obrve i pravilno ih oblikuje pomoću pincete i voska treba da zakažete korigovanje obrva u salonu. Obrve koje nam drugi sređuju uvek su simetrične i prate određene linije. Ako vam fale obrve, ili deo obrve možete ih i nadograditi.
Back to Top