Sredjivanje obrva Belville

Registruj se
Prijavi se
Sredjivanje obrva Belville
salon-lepote-eleonora-sredjivanje-obrva

Salon Lepote Eleonora

Beograd, Belville, Jurija Gagarina 14 d 063 7421943
cena: Cenovnik
SREDJIVANJE OBRVA BEOGRAD SALON LEPOTE ELEONORA U našem salonu možete dobiti oblikobanje i iscrtavanje obrva po veoma povoljnim cenama.
beautique-salon-&-spa-sredjivanje-obrva
SREDJIVANJE OBRVA BEOGRAD Beautique Salon & Spa Japanska metoda iscrtavanja obrva omogućava da se dobije prirodan izgled obrva, a dlačice se ne čupaju, nego samo iscrtavaju.
Rezultat je toliko prirodan da je razlika između obične i nacrtane obrve gotovo nevidljiva, pošto se svaka dlačica crta upravo tamo gde prirodna nedostaje.
Prednost ovog tretmana je što se obrve ne mogu izbrisati kao u slučaju klasičnog make upa, nego su postojane na bazenu, plaži i u teretani.
Već duže vreme u modi su deblje obrve. Obrve treba oblikovati uz poštovanje proporcije lica i poštovanje određenih pravila. Žene su manje ili više vešte u tome, ali najbolji rezultat se dobija kada to radi profesionalac – stilista za obrve u salonu. Čupanje obrva treba raditi pažljivo da ne biste preterali, ali i ako preterate, obrve će ponovo izrasti, a vi nedostatak možete sakriti šminkom za obrve ili japanskim tetoviranjem obrva. Danas, kada su u modi deblje obrve, devojke i žene koje imaju prirodno tanke obrve ili jako retke obrve ovo rešavaju ovom popularnom metodom. Japansko crtanje ili tetoviranje obrva je metoda kojom se boja ubrizgava pod kožu, a rezultat koji se dobija su obrve koje izgledaju veoma uredno i lepo – kao savršeno iščupane prirodne obrve. Ukoliko su prošarane prirodnim dlakama onda je efekat sjajan. Za japansko crtanje obrva treba se obratiti proverenom stručnjaku jer je pre svega važna higijena salona, ali isto je i važno umeće kako biste na kraju bili zadovoljni. Ukoliko samo želite da vam kozmetičar počupa vaše postojeće obrve i pravilno ih oblikuje pomoću pincete i voska treba da zakažete korigovanje obrva u salonu. Obrve koje nam drugi sređuju uvek su simetrične i prate određene linije. Ako vam fale obrve, ili deo obrve možete ih i nadograditi.
Back to Top