Sredjivanje obrva Centar

Registruj se
Prijavi se
Sredjivanje obrva Centar
beauty-salon-6-sredjivanje-obrva

Beauty salon 6

Beograd, Centar, Lomina 14 065 2134789 |
064 3020191 |
SREĐIVANJE OBRVA BEOGRAD BEAUTY SALON 6 Japanska metoda iscrtavanja obrva je danas sve popularnija kako u svetu, tako i kod nas.
Nudimo Vam usluge sređivanja obrva, po veoma povoljnim cenama.
kozmeticki-centar-perfecta-sredjivanje-obrva
SREDJIVANJE OBRVA BEOGRAD - CENTAR PERFECTA Ukoliko niste vešti, najbolje je da oblikovanje obrva prepustite profesionalcima.
Oblik obrva dosta utiče na krajnji efekat Vašeg lica, kao i sam oblik.
Zato je Važno da se prepustite pravim profesionalcima u Našem Salonu
brilijantin-passage-sredjivanje-obrva
SREĐIVANJE OBRVA - BRILIJANTIN PASSAGE Lepo oblikovane obrve daju vašem licu novi izgled, jer uokviruju oči i čine ih vizualno većima.
Već duže vreme u modi su deblje obrve. Obrve treba oblikovati uz poštovanje proporcije lica i poštovanje određenih pravila. Žene su manje ili više vešte u tome, ali najbolji rezultat se dobija kada to radi profesionalac – stilista za obrve u salonu. Čupanje obrva treba raditi pažljivo da ne biste preterali, ali i ako preterate, obrve će ponovo izrasti, a vi nedostatak možete sakriti šminkom za obrve ili japanskim tetoviranjem obrva. Danas, kada su u modi deblje obrve, devojke i žene koje imaju prirodno tanke obrve ili jako retke obrve ovo rešavaju ovom popularnom metodom. Japansko crtanje ili tetoviranje obrva je metoda kojom se boja ubrizgava pod kožu, a rezultat koji se dobija su obrve koje izgledaju veoma uredno i lepo – kao savršeno iščupane prirodne obrve. Ukoliko su prošarane prirodnim dlakama onda je efekat sjajan. Za japansko crtanje obrva treba se obratiti proverenom stručnjaku jer je pre svega važna higijena salona, ali isto je i važno umeće kako biste na kraju bili zadovoljni. Ukoliko samo želite da vam kozmetičar počupa vaše postojeće obrve i pravilno ih oblikuje pomoću pincete i voska treba da zakažete korigovanje obrva u salonu. Obrve koje nam drugi sređuju uvek su simetrične i prate određene linije. Ako vam fale obrve, ili deo obrve možete ih i nadograditi.
Back to Top