Sredjivanje obrva Mirijevo

Registruj se
Prijavi se
Sredjivanje obrva Mirijevo
salon-lepote-mirjan-sredjivanje-obrva

Salon lepote Mirjan

Beograd, Mirijevo, Ljubiše Miodragovića 9b 065 8565191 |
011 4068708 |
SREDJIVANJE OBRVA - SALON MIRJAN Za obrve možemo reći da su jedna od najaktuelnijih tema u svetu šminke.
Tokom poslednjih nekoliko godina se o obrvama toliko piše da je izlazak iz kuće bez savršeno sređenih obrva najveća makeup greška koju možeš sebi da dozvoliš.
Međutim, obrve su ujedno i bolna tačka svake devojke, jer je veoma teško postići savršen oblik, gustinu, nijansu.
salon-relax-sredjivanje-obrva

Kozmetički salon Relax

Beograd, Mirijevo, Dragoslava Đorđevića Goše 1 011 4135812 |
060 5151265 |
SALON RELAX Japanska metoda iscrtavanja obrva ne stvara efekat večernje šminke već uklanja nedostatke vaših prirodnih obrva i poboljšava njihov prirodan izgled.
Ova metoda ne zahteva korišćenje aparata već se koriste posebni nožići kojima se svaka dlačica veoma plitko unosi pod kožu.
kozmeticki-salon-face-mirijevo-sredjivanje-obrva

Kozmetički salon Face Mirijevo

Beograd, Mirijevo, Koste Nađa 34b/32 063 334834
SREĐIVANJE OBRVA - FACE MIRIJEVO Pružamo uslugu japanskog iscrtavanja obrva.
Već duže vreme u modi su deblje obrve. Obrve treba oblikovati uz poštovanje proporcije lica i poštovanje određenih pravila. Žene su manje ili više vešte u tome, ali najbolji rezultat se dobija kada to radi profesionalac – stilista za obrve u salonu. Čupanje obrva treba raditi pažljivo da ne biste preterali, ali i ako preterate, obrve će ponovo izrasti, a vi nedostatak možete sakriti šminkom za obrve ili japanskim tetoviranjem obrva. Danas, kada su u modi deblje obrve, devojke i žene koje imaju prirodno tanke obrve ili jako retke obrve ovo rešavaju ovom popularnom metodom. Japansko crtanje ili tetoviranje obrva je metoda kojom se boja ubrizgava pod kožu, a rezultat koji se dobija su obrve koje izgledaju veoma uredno i lepo – kao savršeno iščupane prirodne obrve. Ukoliko su prošarane prirodnim dlakama onda je efekat sjajan. Za japansko crtanje obrva treba se obratiti proverenom stručnjaku jer je pre svega važna higijena salona, ali isto je i važno umeće kako biste na kraju bili zadovoljni. Ukoliko samo želite da vam kozmetičar počupa vaše postojeće obrve i pravilno ih oblikuje pomoću pincete i voska treba da zakažete korigovanje obrva u salonu. Obrve koje nam drugi sređuju uvek su simetrične i prate određene linije. Ako vam fale obrve, ili deo obrve možete ih i nadograditi.
Back to Top