Dečije igraonice Banovo brdo

Registruj se
Prijavi se
Dečije igraonice Banovo brdo
igraonica-i-rodjendaonica-extra-dar-mar-decije-igraonice
DEČIJA IGRAONICA Extra Dar Mar BEOGRAD.
Dovedite dete i pustite ga da se odmori od vas!
Dečija igraonica EXTRA DAR-MAR prijatan kutak za Vas i Vašu decu. Cena karte za dnevno igranje iznosi 250 din (svaki peti dolazak je gratis). U opuštenoj atmosferi osećaćete se kao u svojoj kući, samo što će vam decu čuvati iskusni i simpatičuni animatori.
Svaki peti dolazak deteta je besplatan.
Nudimo vam mogućnost čuvanja dece i bez vašeg prisustva u koliko imate potrebu da nešto završite.
Vaša deca će zavoleti naše devojke zato što ih one neće '' čuvati'' nego će se neprekidno igrati i zabavljati sa njima na obostrano zadovoljstvo. Kafe za roditelje U prijatnom kafiću sa odličnom ventilacijom i klimatizacijom, u opuštenoj domaćinskoj atmosferi možete se odmoriti "sami sa sobom'' ili u društvu dok su vam deca pod adekvatnim nadzorom našeg osoblja.
Pošto je ''fizički'' odvojen u našem kafiću je dozvoljeno pušenje.
Diskoteka za decu Diskoteka se nalazi na prvom spratu, opremljena je raznim svetlosnim efektima, odličnim ozvučenjem, dim mašinom itd. Koriste je sva deca za vreme trajanja zabave.
Naravno u zavisnosti od uzrasta i afiniteta slavljenika naši animatori organizuju razne animacije: igre sa balonima limbodens muzičke stolice razne kvizove karaoke...
i da vam sada ne otkrivamo baš sve.
U večernjim terminima organizujemo zabave za tinejdžere koji su već preveliki za igraonice, a premali za kafiće.
Učinićemo da oni budu srećni u pravom diskaću, a vi zadovoljni što su vam deca bezbedna. Prijatno ćete biti iznenađeni koliko ih samo treba malo usmeriti i dati im prostor, a kad se vratite kući sve ''na svom mestu'' .
Potrebna Vam je dečija igraonica u Beogradu da biste predahnuli uz kafu dok se vaše dete igra? Dečije igraonice su takođe razvrstane i po delovima grada, da sa lakoćom nađete one igraonice koje su Vam najbliže! Inače, kada kažete dečije igraonice Beograd, to je postalo sinonim za dečiju zabavu na najvišem nivou. Deca su u dečijim igraonicama bezbedna i igraju se na na mestu gde ne mogu da se povrede, a da pri tom mogu i da skaču, da se spuštaju niz tobogan ili da se provlače kroz dečiji lavirint. Sve dečije igraonice u Beogradu imaju i stručno osoblje koje će paziti na vaše dete dok se igra i koje će ga takođe uključiti u igre koje su prilagođene njegovom uzrastu. Dečije igraoniceBeograda opremljene su najsavremenijom opremom i najbolje su rešenje i za male istraživače, za hiperaktivnost kod dece, za razvoj dečije mašte i za druženje sa vršnjacima! - Dečija igraonica je mesto gde dečija mašta i igra postaju stvarnost. Dečije igraonice postale su najjednostavnija opcija za proslavu dečijih rodjendana, krštenja ili upisa u osnovnu skolu. Štede vreme i smanjuju broj nepotrebnih obaveza, dajući nam mogućnost da se opustimo i radimo ono sto zapravo treba raditi – da slavimo i uživamo, da se u potpunosti posvetimo gostima i “zvezdi dana” – malom slavljeniku. Bolje opremljene dečije igraonice poseduju veće komplekse sprava za igru za predškolskih uzrast, ali imaju i mogućnost organizovanja zabave za školarce, u prostorijama uređenim poput diskoteka. Plesni podijum, disko kugla, specijalno osvetljenje, igre poput “muzičke stolice” i karaoke samo su neki od elemenata sve popularnijih dečijih žurki, koje vodi i kontroliše animator. Mnoge dečije igraonice u okviru svog enterijera imaju i kafe ili restoran, u koji se mogu pozvati i stariji gosti. Na taj način će proslava biti potpuna i nećete imati potrebe za posebnim datumom slavlja za rodbinu i prijatelje.
Back to Top