Dečije igraonice Bežanijska Kosa

Registruj se
Prijavi se
Dečije igraonice Bežanijska Kosa
decija-igraonica-world-of-play-and-sport-decije-igraonice

Dečija igraonica World of Play and Fun

Beograd, Bežanijska Kosa, Danila Lekića Španca 31 011 2270574 |
065 3123131 |
cena: Cenovnik
DEČIJE IGRAONICE BEOGRAD DEČIJA IGRAONICA WORLD OF PLAY AND FUN Otvoreni smo za decu do deset godina, uz mogućnost rezervacije diskoteke za stariju decu.
Naše osoblje konstatno se igra sa decom, a čine ga mladi ljudi obučeni za rad sa mališanima - sportski treneri, pedagozi, vaspitači i studenti završnih godina navedenih i srodnih profesija.
Ako su roditelji u kafiću, igrati se mogu i najmlađa deca, jer je kafić spojen sa igraonicom a pušenje je zabranjeno (sem u posebnom delu kafića koji je odvojen od igraonice).
igraonica-mastograd-decije-igraonice

Igraonica Maštograd

Beograd, Bežanijska Kosa, Peđe Milosavljevića 76a 011 2285318 |
061 1801801 |
cena: Cenovnik
DEČIJE IGRAONICE BEOGRAD IGRAONICA MAŠTOGRAD Dečija igraonica Maštograd je najveća i najmaštovitija igraonica na Bežanijskoj kosi.
Svakog dana od 10h - 22h, na 400 kvadrata naše najmladje drugare očekuje nezaboravan provod.
U našem gradiću iz mašte svim mališanima su na raspolaganju 3D lavirint, kućica na drvetu, viseći most, staza za automobilčiće sa tunelom sa svim saobraćajnim znacima, semaforom.
Tu je i naša soba za princeze, opremljena sa haljinama, lutkama, kuhinjom, kolicima, i ostalim rekvizitima.
decija-igraonica-ostrvo-sa-blagom-decije-igraonice
DEČIJE IGRONICE BEOGRAD OSTRVO SA BLAGOM Sjajna zabava za naše male pirate!
extreme-kids-decije-igraonice
DEČIJA IGRAONICA U CENTRU BEOGRADA.
Prostor dečije igraonice je tako osmišljen i projektovan da su deca potpuno bezbedna.
O njima u svakom trenutku brine nekoliko profesionalnih animatorki.
Pored brige o deci, animatorke prostor dečije igraonice svakodnevno pretvaraju u pozorišnu binu na kojoj se odigravaju brojne predstave, kreativne igre i koreografije, a sve u skladu sa potrebama i najboljim razvojem vaših mališana.
Dečija igraonica ima za cilj da deci pruži najzanimljiviji sadržaj, koji najčešće ne ostavlja ni roditelje bez reakcije ili uključenja u igre i aktivnosti.
Često vidimo da roditelji ustanu od svojih stolova i priključe se mališanima dok se takmiče u npr.
skakanju u džakovima, kolicima, preskakanju konopca, lastisu… Kada vidimo da smo probudili decu u roditeljima znamo da smo postigli cilj.
A cilj nam je da svi budu zadovoljni i da srećni odu od nas. Vaš Extreme Kids.
Dnevna karta 250 din Deca ne odrastaju onako kako smo mi odrastali već najviše vremena provode pored televizora i računara.
To dovodi do čestih deformiteta kičme i gojaznosti.
Zato smo u tim koji zabavlja decu u prostoru za igru uključili devojke koje su stručnjaci za otklanjanje tih problema uz takmičarske igre.
Vežbajući i jačajući telo uz smeh i igru postižemo bitnu stvar: da igra razvija intelekt i pravilno utiče na razvoj tela.
Potrebna Vam je dečija igraonica u Beogradu da biste predahnuli uz kafu dok se vaše dete igra? Dečije igraonice su takođe razvrstane i po delovima grada, da sa lakoćom nađete one igraonice koje su Vam najbliže! Inače, kada kažete dečije igraonice Beograd, to je postalo sinonim za dečiju zabavu na najvišem nivou. Deca su u dečijim igraonicama bezbedna i igraju se na na mestu gde ne mogu da se povrede, a da pri tom mogu i da skaču, da se spuštaju niz tobogan ili da se provlače kroz dečiji lavirint. Sve dečije igraonice u Beogradu imaju i stručno osoblje koje će paziti na vaše dete dok se igra i koje će ga takođe uključiti u igre koje su prilagođene njegovom uzrastu. Dečije igraoniceBeograda opremljene su najsavremenijom opremom i najbolje su rešenje i za male istraživače, za hiperaktivnost kod dece, za razvoj dečije mašte i za druženje sa vršnjacima! - Dečija igraonica je mesto gde dečija mašta i igra postaju stvarnost. Dečije igraonice postale su najjednostavnija opcija za proslavu dečijih rodjendana, krštenja ili upisa u osnovnu skolu. Štede vreme i smanjuju broj nepotrebnih obaveza, dajući nam mogućnost da se opustimo i radimo ono sto zapravo treba raditi – da slavimo i uživamo, da se u potpunosti posvetimo gostima i “zvezdi dana” – malom slavljeniku. Bolje opremljene dečije igraonice poseduju veće komplekse sprava za igru za predškolskih uzrast, ali imaju i mogućnost organizovanja zabave za školarce, u prostorijama uređenim poput diskoteka. Plesni podijum, disko kugla, specijalno osvetljenje, igre poput “muzičke stolice” i karaoke samo su neki od elemenata sve popularnijih dečijih žurki, koje vodi i kontroliše animator. Mnoge dečije igraonice u okviru svog enterijera imaju i kafe ili restoran, u koji se mogu pozvati i stariji gosti. Na taj način će proslava biti potpuna i nećete imati potrebe za posebnim datumom slavlja za rodbinu i prijatelje.
Back to Top