Dečije igraonice Kragujevac

Registruj se
Prijavi se
Dečije igraonice Kragujevac
circus-igraonice-rodjendaonice-decije-igraonice

Circus Igraonice Rođendaonice

Kragujevac, Bulevar kraljice Marije 56 034 6100353 |
062 490007 |
BEOGRADSKE DEČIJE IGRAONICE.
Dečije igraonice Circus su doprinele da Srbija danas ima najmodernije Centre Porodične Zabave u regionu, opremljene po najvišim svetskim standardima.
Lanac Circus dečijih igraonica, pored objekta u Južnom Bulevaru na Vračaru, se nalazi i u Shopping Centrima - Delta City Novi Beograd, Delta City Podgorica, kao i Plaza Centar u Kragujevcu. Igraonice za decu Circus se, za poslednjih 11 godina koliko je prošlo od kada je otvorena prva igraonica u Južnom bulevaru, razvio u pravi lanac Centara Porodične Zabave.
Danas postoji sedam rodjendaonica i igraonica za decu Circus sa preko 80 zaposlenih a u planu je i dalje širenje, kako u Beogradu, tako i u ostalim gradovima Srbije i regiona.
Naš najveći ponos je nasmejan i visokoobrazovani kadar, kvalifikovane i profesionalne vaspitačice-pedagozi kojima možete poveriti svoje dete i biti potpuno mirni znajući da je u sigurnim i stručnim rukama, a sve Circus rodjendaonice i igraonice su opremljene po najvišim svetskim standardima. Takođe, možete se potpuno opustiti u kafeu u okviru Circus igraonica koji je opremljen bežičnim internetom kao i izborom dnevne štampe tako da, dok se vaše dete zabavlja u najmodernijem XD Ride - 4D simulatoru, trospratnom 3D lavirintu ili razvija svoje veštine u kreativnoj radionici, vi se možete družiti ili, zahvaljujući dostupnom internetu završiti neki važan posao. Rodjendaonice i igraonice za decu Circus se za punih 11 godina postojanja može pohvaliti organizovanjem 9000 dečjih rođendana, i preko 700,000 posetilaca!
Dođite da rastemo zajedno....
Potrebna Vam je dečija igraonica u Beogradu da biste predahnuli uz kafu dok se vaše dete igra? Dečije igraonice su takođe razvrstane i po delovima grada, da sa lakoćom nađete one igraonice koje su Vam najbliže! Inače, kada kažete dečije igraonice Beograd, to je postalo sinonim za dečiju zabavu na najvišem nivou. Deca su u dečijim igraonicama bezbedna i igraju se na na mestu gde ne mogu da se povrede, a da pri tom mogu i da skaču, da se spuštaju niz tobogan ili da se provlače kroz dečiji lavirint. Sve dečije igraonice u Beogradu imaju i stručno osoblje koje će paziti na vaše dete dok se igra i koje će ga takođe uključiti u igre koje su prilagođene njegovom uzrastu. Dečije igraoniceBeograda opremljene su najsavremenijom opremom i najbolje su rešenje i za male istraživače, za hiperaktivnost kod dece, za razvoj dečije mašte i za druženje sa vršnjacima! - Dečija igraonica je mesto gde dečija mašta i igra postaju stvarnost. Dečije igraonice postale su najjednostavnija opcija za proslavu dečijih rodjendana, krštenja ili upisa u osnovnu skolu. Štede vreme i smanjuju broj nepotrebnih obaveza, dajući nam mogućnost da se opustimo i radimo ono sto zapravo treba raditi – da slavimo i uživamo, da se u potpunosti posvetimo gostima i “zvezdi dana” – malom slavljeniku. Bolje opremljene dečije igraonice poseduju veće komplekse sprava za igru za predškolskih uzrast, ali imaju i mogućnost organizovanja zabave za školarce, u prostorijama uređenim poput diskoteka. Plesni podijum, disko kugla, specijalno osvetljenje, igre poput “muzičke stolice” i karaoke samo su neki od elemenata sve popularnijih dečijih žurki, koje vodi i kontroliše animator. Mnoge dečije igraonice u okviru svog enterijera imaju i kafe ili restoran, u koji se mogu pozvati i stariji gosti. Na taj način će proslava biti potpuna i nećete imati potrebe za posebnim datumom slavlja za rodbinu i prijatelje.
Back to Top