Dečije igraonice Železnik

Registruj se
Prijavi se
Dečije igraonice Železnik
decija-igraonica-mimiland-decije-igraonice
DEČIJE IGRAONICE MIMILAND Dečija igraonica MI-MI LAND je novootvorena igraonica u Žarkovu opremljena raznovrsnim sadržajima za igru i zabavu mališana svih uzrasta.
U maštovito opremljenom prostoru naše igraonice koji obuhvata 240 kvadrata, nudimo all inclusive proslavu dečijih rođendana i druga slavlja.
Takođe, pružamo uslugu čuvanja dece do 2 sata, bez nadzora roditelja.
igraonica-moj-svet1-decije-igraonice

Igraonica Moj Svet

Beograd, Železnik, Učitelja Mihailovića 8G 066 050900 |
011 4095057 |
cena: 5.500 din
DEČIJE IGRAONICE BEOGRAD IGRAONICA MOJ SVET Mi smo Nova i Jedinstvena igraonica u Železniku.
Ideja nam je da okupimo naše male i velike drugare u toku dana i priuštimo im novi vid zabave.
igraonica-ranch-decije-igraonice

Igraonica Ranch

Beograd, Železnik, Lole Ribara 1b 011 4092047 |
069 777300 |
cena: Cenovnik
DEČIJE IGRAONICE IGRAONICA RANCH Dečija igraonica Ranch je veoma ugodno i bezbedno mesto za igru mališana svih uzrasta.
U jedinstveno uređenom prostoru smeštenom u Železniku, naši posetioci svakodnevno mogu uživati u neprekidnoj zabavi sa profesionalnim animatorima, ali i organizovati najlepše proslave rođendana, po popularnim cenama.
Maštovito uređena dečija igraonica Ranch prostire se na 250 kvadratnih metara i raspolaže brojnim sadržajima za kvalitetnu i sigurnu igru svih mališana.
Ceo prostor igraonice je klimatizovan, a zahvaljujući sopstvenom sistemu ventilacije, boravak u igraonici je prijatan tokom čitave godine.Igraonica Ranch poseduje tri kupatila i toaleta, tako da smo odvojili muško, žensko i kupatilo za decu, u tom istom kupatilu postoji i poseban deo za presvlačenje beba.
Potrebna Vam je dečija igraonica u Beogradu da biste predahnuli uz kafu dok se vaše dete igra? Dečije igraonice su takođe razvrstane i po delovima grada, da sa lakoćom nađete one igraonice koje su Vam najbliže! Inače, kada kažete dečije igraonice Beograd, to je postalo sinonim za dečiju zabavu na najvišem nivou. Deca su u dečijim igraonicama bezbedna i igraju se na na mestu gde ne mogu da se povrede, a da pri tom mogu i da skaču, da se spuštaju niz tobogan ili da se provlače kroz dečiji lavirint. Sve dečije igraonice u Beogradu imaju i stručno osoblje koje će paziti na vaše dete dok se igra i koje će ga takođe uključiti u igre koje su prilagođene njegovom uzrastu. Dečije igraoniceBeograda opremljene su najsavremenijom opremom i najbolje su rešenje i za male istraživače, za hiperaktivnost kod dece, za razvoj dečije mašte i za druženje sa vršnjacima! - Dečija igraonica je mesto gde dečija mašta i igra postaju stvarnost. Dečije igraonice postale su najjednostavnija opcija za proslavu dečijih rodjendana, krštenja ili upisa u osnovnu skolu. Štede vreme i smanjuju broj nepotrebnih obaveza, dajući nam mogućnost da se opustimo i radimo ono sto zapravo treba raditi – da slavimo i uživamo, da se u potpunosti posvetimo gostima i “zvezdi dana” – malom slavljeniku. Bolje opremljene dečije igraonice poseduju veće komplekse sprava za igru za predškolskih uzrast, ali imaju i mogućnost organizovanja zabave za školarce, u prostorijama uređenim poput diskoteka. Plesni podijum, disko kugla, specijalno osvetljenje, igre poput “muzičke stolice” i karaoke samo su neki od elemenata sve popularnijih dečijih žurki, koje vodi i kontroliše animator. Mnoge dečije igraonice u okviru svog enterijera imaju i kafe ili restoran, u koji se mogu pozvati i stariji gosti. Na taj način će proslava biti potpuna i nećete imati potrebe za posebnim datumom slavlja za rodbinu i prijatelje.
Back to Top