Dečije igraonice Vračar

Registruj se
Prijavi se
Dečije igraonice Vračar
igraonica-i-rodjendaonica-tavanko-decije-igraonice
DEČIJE IGRAONICE BEOGRAD DEČIJA IGRAONICA I ROĐENDAONICA TAVANKO Dečiјa igraonica rođendaonica TAVANKO se nalazi u užem centru Beograda,na Vračaru.
Adresa јe Braće Nedić 27.Igraonica јe veoma prostrana (180 kvadratnih metara zatvorenog prostora i 60 kvadratnih metara terase), lepo uređena, uvek čista, terasa јe prepuna zelenila i sa predivnim pogledom.Prostor јe u dva nivoa (u јednom nivou su dečica a u drugom roditelji), klimatizovan, besprekorno čist i veoma lepo uređen.
igraonica-i-rodjendaonica-kutak-decije-igraonice

Epik igraonica i Rođendaonica

Beograd, Vračar, Gospodara Vučića 160 011 2851832 |
065 2367638 |
DEČIJE IGRAONICE BEOGRAD IGRAONICA I ROĐENDAONICA EPIK
circus-igraonice-rodjendaonice-decije-igraonice

Circus Igraonice Rođendaonice

Beograd, Vračar, Južni Bulevar 40 011 2434520 |
063 232108 |
BEOGRADSKE DEČIJE IGRAONICE.
Dečije igraonice Circus su doprinele da Srbija danas ima najmodernije Centre Porodične Zabave u regionu, opremljene po najvišim svetskim standardima.
Lanac Circus dečijih igraonica, pored objekta u Južnom Bulevaru na Vračaru, se nalazi i u Shopping Centrima - Delta City Novi Beograd, Delta City Podgorica, kao i Plaza Centar u Kragujevcu. Igraonice za decu Circus se, za poslednjih 11 godina koliko je prošlo od kada je otvorena prva igraonica u Južnom bulevaru, razvio u pravi lanac Centara Porodične Zabave.
Danas postoji sedam rodjendaonica i igraonica za decu Circus sa preko 80 zaposlenih a u planu je i dalje širenje, kako u Beogradu, tako i u ostalim gradovima Srbije i regiona.
Naš najveći ponos je nasmejan i visokoobrazovani kadar, kvalifikovane i profesionalne vaspitačice-pedagozi kojima možete poveriti svoje dete i biti potpuno mirni znajući da je u sigurnim i stručnim rukama, a sve Circus rodjendaonice i igraonice su opremljene po najvišim svetskim standardima. Takođe, možete se potpuno opustiti u kafeu u okviru Circus igraonica koji je opremljen bežičnim internetom kao i izborom dnevne štampe tako da, dok se vaše dete zabavlja u najmodernijem XD Ride - 4D simulatoru, trospratnom 3D lavirintu ili razvija svoje veštine u kreativnoj radionici, vi se možete družiti ili, zahvaljujući dostupnom internetu završiti neki važan posao. Rodjendaonice i igraonice za decu Circus se za punih 11 godina postojanja može pohvaliti organizovanjem 9000 dečjih rođendana, i preko 700,000 posetilaca!
Dođite da rastemo zajedno....
decija-igraonica-lolipop-decije-igraonice

Dečija igraonica Lolipop

Beograd, Vračar, Gospodara Vučića 176 063 370173
DEČIJA IGRAONICA U CENTRU BEOGRADA.
Lollipop dečija igraonica je luksuzno opremljen prostor na jednom nivou, površine 300m2 koji se nalazi u Beogradu, u ulici Gospodara Vučića 176 i namenjen je Vašoj deci uzrasta do 8 godina i Vama. Kod nas možete prirediti predivnu rođendansku proslavu za svoјe dete i drugare, proslaviti krštenje, polazak u školu, napraviti oproštaјnu priredbu za kraј obdaništa ili za prelazak u više razrede.
Osim toga, možemo za Vas da organizujemo pozorišnu predstavu, maskenbal, novogodišnju žurku, dovedemo mađioničare, ili napravimo neku drugu vrstu animacije po Vašoj ideji. Nudimo Vam provod u prijatnom ambijentu kapaciteta 60 odraslih osoba i 35 dece u kojem Vas očekuje stručno, edukovano, ljubazno i predusretljivo osoblje.
Inovativni i neobični elementi za igranje kao što su vodeni krevet, ringišpil, tobogani, zidne penjalice, lavirint sa nizom prepreka, trambolina, ljuljaške, točak koji se okreće čine ovu igraonicu jedinstvenom. Posedujemo i pravu pozornicu koja se koristi za vreme pozorišnih i lutkarskih predstava a Van toga je prostor za igru mališana. Trodimenzionalni lavirint je specijalno pravljen, na dva nivoa, unikatnog izgleda i kvaliteta sa kompletno tapaciranim delovima kako bi Vaše dete moglo da se igra sigurno.
U njemu se nalaze dva pokretna mosta, dve ljuljaške, razne kockaste, pravougaone i oble prepreke, mesta za sakrivanje, dva tobogana i veliki bazen sa lopticama. Pružamo animaciju za decu u zavisnosti od uzrasta i interesovanja kao što su oslikavanje lica prirodnim bojama, maske, limbo dance, karaoke, mini disko, lutkarsko pozorište, mini kviz i još mnogo toga. Imamo izuzetan deo sa video igrama na najnovijim igračkim konzolama Microsof XBOX360 sa Kinect kamerom koja snima sve pokrete i pruža neviđenu zabavu.
U ponudi su sve najnovije igre, od fudbala, trkačkih vožnji pa do plesa i sportova sa skakanjem, pomeranjem, okretanjem a samim tim i unapređenjem motorike deteta. Za roditelje je tu prijatan, ugodan i jedinstven kafić sa pogledom na Vaše mališane i povoljnim cenama pića.
Na raspolaganju Vam je besplatan WiFi bežični internet, uslužni tablet računari, dnevna, nedeljna i mesečna štampa. Nekoliko sprava u igraonici je izuzetno zanimljivo manjoj deci do 3 godine (što ne znači da se veća deca neće igrati, čak naprotiv).
To su vodeni krevet, lilihip koji se okreće, ogromni bazen sa lopticama, pozornica sa igračkama.
Uz naše osoblje Vaša deca će imati sigurnu zabavu. Igraonica poseduje tri kupatila i toaleta, tako da smo odvojili muško, žensko i kupatilo za decu posebno kreirano na manjim visinama da Vaši mališani mogu da dohvate lavabo.
U tom istom kupatilu postoji i poseban deo za presvlačenje beba. Igraonica je opremljena savremenim klimatizaciono- ventilacionim sistemima «Mitsubishi» sa jonizatorima koji održavaju idealnu temperaturu i kvalitet vazduha.
Prijatna muzika i TV programi su tu da Vam posetu učine još prijatnijom. Uvereni smo da ćete se kod nas osećati prijatno i sigurno ali smo za svaki slučaj preko švajcarskog osiguranja osigurali Vas, Vašu decu i Vaše stvari dok ste kod nas u objektu.
Da budete baš opušteni !
Cena karta za igranje: - Do jedan sat (1h): 100 dinara - Dnevna karta: 300 dinara (nije vremenski ograničena).
igraonica-i-rodjendaonica-cherry-decije-igraonice
Cherry je DEČIJA IGRAONICA U CENTRU BEOGRADA.
Priča počinje jednog dana kada su mama i tata jedne devojčice i dva dečaka, odlučili da naprave igraonicu u kojoj bi mališani uživali, učili razne zanimljivosti, kreativno i fizički se razvijali.
Mislili su i smislili da pozovu svoje drugare, koji su heroji ove priče, da im pomognu u pravljenju malog dečijeg carstva u velikom prostoru za igru.
Odabrali su divno mesto u srcu Beograda na Vracaru, i tako počinje Cherry priča… Naše carstvo na površini od 250m2 je dovoljno veliko da stane 30 malih drugara i 40 odraslih.
U našoj igraonici postoji kutak za svakog posetioca.
Za najmanje, bebi kutak, za malo veće drugare tu je lavirint sa elementima prilagodenim igri ali i razvoju motorike i fizičke spremnosti, penjalica biblioteka, interaktivni show room, diskoteka i razni drugi elementi koji Cherry igraonicu čine originalnom.
Za mame i tate, tetke i teče, deke i bake smo se potrudili da i njima boravak kod nas bude prijatan.
Cherry igraonica je mesto gde ćete moći da se opustite i uživate sa svojim prijateljima uz posluženje.
Potrudili smo se da za sve nas napravimo bezbedan prostor za naše mališane, da ga oplemenimo raznim interesantnim elementima za igru kao i bogatim programom koji smišljamo i dopunjujemo svaki dan.
Radujemo se svakoj vašoj poseti, dobrodošli!
rodjendaonica-i-igraonica-kiwi-decije-igraonice
DEČIJA IGRAONICA KIWI.
DEČIJA IGRONICA NA VRAČARU.
I mašta i realnost staju u naš prostor.
Odvojene prostorije za velike i male su dva sveta u kojima mali bezbedno vladaju carstvom zabave u igraonici, dok odrasli dobijaju svoje vreme za neometano ćaskanje i bezbrižno uživanje u prijatnoj atmosferi i ukusnoj hrani.
Potrebna Vam je dečija igraonica u Beogradu da biste predahnuli uz kafu dok se vaše dete igra? Dečije igraonice su takođe razvrstane i po delovima grada, da sa lakoćom nađete one igraonice koje su Vam najbliže! Inače, kada kažete dečije igraonice Beograd, to je postalo sinonim za dečiju zabavu na najvišem nivou. Deca su u dečijim igraonicama bezbedna i igraju se na na mestu gde ne mogu da se povrede, a da pri tom mogu i da skaču, da se spuštaju niz tobogan ili da se provlače kroz dečiji lavirint. Sve dečije igraonice u Beogradu imaju i stručno osoblje koje će paziti na vaše dete dok se igra i koje će ga takođe uključiti u igre koje su prilagođene njegovom uzrastu. Dečije igraoniceBeograda opremljene su najsavremenijom opremom i najbolje su rešenje i za male istraživače, za hiperaktivnost kod dece, za razvoj dečije mašte i za druženje sa vršnjacima! - Dečija igraonica je mesto gde dečija mašta i igra postaju stvarnost. Dečije igraonice postale su najjednostavnija opcija za proslavu dečijih rodjendana, krštenja ili upisa u osnovnu skolu. Štede vreme i smanjuju broj nepotrebnih obaveza, dajući nam mogućnost da se opustimo i radimo ono sto zapravo treba raditi – da slavimo i uživamo, da se u potpunosti posvetimo gostima i “zvezdi dana” – malom slavljeniku. Bolje opremljene dečije igraonice poseduju veće komplekse sprava za igru za predškolskih uzrast, ali imaju i mogućnost organizovanja zabave za školarce, u prostorijama uređenim poput diskoteka. Plesni podijum, disko kugla, specijalno osvetljenje, igre poput “muzičke stolice” i karaoke samo su neki od elemenata sve popularnijih dečijih žurki, koje vodi i kontroliše animator. Mnoge dečije igraonice u okviru svog enterijera imaju i kafe ili restoran, u koji se mogu pozvati i stariji gosti. Na taj način će proslava biti potpuna i nećete imati potrebe za posebnim datumom slavlja za rodbinu i prijatelje.
Back to Top