Dečije igraonice Novi Beograd

Registruj se
Prijavi se
Dečije igraonice Novi Beograd
kamicak-igraonica-i-rodjendaonica-1-decije-igraonice
DEČIJE IGRAONICE BEOGRAD DEČIJA IGRAONICA KAMIČAK Kamičak igraonica se nalazi u Sava Centru.
Zauzima površinu od preko 600m2 podeljenih na deo za decu i deo za odrasle.
Prostor je zvučno izolovan, ali i pregledan jer roditelji svoju decu mogu sve vreme da nadgledaju kroz staklo.
Kapacitet u kafiću za odrasle goste je do 100 sedećih mesta.
Besplatan wi-fi internet, tablet računari, dnevne i periodične novine, su roditeljima na raspolaganju dok uživaju u nekom od pića iz našeg šanka.
Centralni deo igraonice sadrži veliki prostor za igru, tematski uređen 3d lavirint, veliki bebi kutak, gumenu trampolinu za skakanje, lijanu, dok su kreativni kutak, diskoteka i „game room“ posebno izdvojeni.
Pored dnevne igraonice, Kamičak u okviru svojih usluga nudi i dodatne sadržaje – proslave dečijih rođendana, kreativne radionice i poludnevne boravke dece.
decija-igraonica-ostrvo-sa-blagom-decije-igraonice
DEČIJE IGRONICE BEOGRAD OSTRVO SA BLAGOM Sjajna zabava za naše male pirate!
decija-igraonica-hip-hop-decije-igraonice
DEČIJE IGRAONICE BEOGRAD IGRAONICA HIP HOP Ukoliko tražite pogodan prostor za proslavu dečijih rođendana, Hip Hop igraonica će Vam izaći u susret.
igraonica-i-rodjendaonica-kutak-decije-igraonice
DEČIJE IGRAONICE BEOGRAD IGRAONICA I ROĐENDAONICA EPIK
decija-igraonica-juhu-decije-igraonice

Dečija igraonica i diskoteka Juhu

Novi Beograd, Bulevar Zorana Đinđića 94 011 3111811 |
063 335511 |
Dečija igraonica i rodjendaonica JUHU se nalazi na dve lokacije u Beogradu: Bulevar Zorana Đinđića 94, na Novom Beogradu i u Tempu na Adi, Obrenovački drum br.3, Čukarica.
Obe igraonice su svremeno dizajnirane, luksuzno opremljene i poseduju dosta sadržaja namenjenih deci i odvojen prostor – kafe za odrasle.
Nudimo Vam lep ambijent, ljubazno osoblje i mnoštvo sadržaja kako za decu, tako i za odrasle goste.
Za malo stariju decu i tinejdžere u Juhu igraonici na Novom Beogradu smo pripremili i dečiju diskoteku sa karaokama i drigum sadržajima.
U igraonici Juhu na Adi smo opremili teren za mali fudbal zavidnih dimenzija sa veštačkom travom, zatim, košarkaški kutak i najveći lavirint za decu u Beogradu. Igraonica Juhu Čukarica Igraonica “JUHU Čukarica” nalazi se u Tempu na Adi, Obrenovački drum br.3 Novootvorena, luksuzno opremljena igraonica prostire se na preko 300m2.
Idealno je mesto za igru i razonodu kao i za proslavu rođendana Vaše dece. Možete biti bezbrižni dok kupujete u hipermarketu Tempo ili uživate uz kafu ili piće u našem kafiću, jer za Vaše mališane brinu najbolji animatori u gradu. Izdvajamo: – Najveći lavirint za decu u Beogradu (stena za penjanje, lijane, vulkan, tobogani…) – Teren za fudbal sa veštačkom travom – Košarkaški kutak – Sony Playstation 4 kutak.
Igraonica Juhu Novi Beograd Igraonica Juhu nalazi se na Novom Beogradu u Bulevaru Zorana Đinđića 94, u blizini novog Merkatora. Luksuzno opremljena dečija igraonica i diskoteka Juhu, odiše atmosferom bakinog doma, i predstavlja idealno mesto za proslavu rođendana vaše dece i njihovih drugara svih uzrasta. Izdvajamo: – Diskoteka za decu i tinejdžere – Karaoke “I just dance”, bežični mikrofoni i projektor – Sony PlayStation kutak – Mašina za balončiće.
circus-igraonice-rodjendaonice-decije-igraonice
BEOGRADSKE DEČIJE IGRAONICE.
Dečije igraonice Circus su doprinele da Srbija danas ima najmodernije Centre Porodične Zabave u regionu, opremljene po najvišim svetskim standardima.
Lanac Circus dečijih igraonica, pored objekta u Južnom Bulevaru na Vračaru, se nalazi i u Shopping Centrima - Delta City Novi Beograd, Delta City Podgorica, kao i Plaza Centar u Kragujevcu. Igraonice za decu Circus se, za poslednjih 11 godina koliko je prošlo od kada je otvorena prva igraonica u Južnom bulevaru, razvio u pravi lanac Centara Porodične Zabave.
Danas postoji sedam rodjendaonica i igraonica za decu Circus sa preko 80 zaposlenih a u planu je i dalje širenje, kako u Beogradu, tako i u ostalim gradovima Srbije i regiona.
Naš najveći ponos je nasmejan i visokoobrazovani kadar, kvalifikovane i profesionalne vaspitačice-pedagozi kojima možete poveriti svoje dete i biti potpuno mirni znajući da je u sigurnim i stručnim rukama, a sve Circus rodjendaonice i igraonice su opremljene po najvišim svetskim standardima. Takođe, možete se potpuno opustiti u kafeu u okviru Circus igraonica koji je opremljen bežičnim internetom kao i izborom dnevne štampe tako da, dok se vaše dete zabavlja u najmodernijem XD Ride - 4D simulatoru, trospratnom 3D lavirintu ili razvija svoje veštine u kreativnoj radionici, vi se možete družiti ili, zahvaljujući dostupnom internetu završiti neki važan posao. Rodjendaonice i igraonice za decu Circus se za punih 11 godina postojanja može pohvaliti organizovanjem 9000 dečjih rođendana, i preko 700,000 posetilaca!
Dođite da rastemo zajedno....
zabavni-park-igraonica-beogradic-decije-igraonice
JEDNA OD NAJVEĆIH DEČIJIH IGRAONICA U BEOGRADU.
Dobrodošli u najveći zabavni park na Balkanu. Na prostoru od 1.700 kvadratnih metara očekuje Vas obilje zabavnih sadržaja koji će Vašu posetu učiniti nezaboravnim doživljajem. Bez obzira da li se odlučite za vožnju čamcima, vozićem ili autićima, da li krenete u istraživanje zamka ili se oprobate u partiji vazdušnog hokeja, u zabavnom parku / igraonici BEOGRADIĆ zabava ne prestaje. Uživajte u svežim picama, sendvičima i salatama koje spremamo na licu mesta u našoj kuhinji. Osvežite se i uživajte u našem kafiću koji ima kapacitet od 200 mesta i sa galerije posmatrajte decu dok se igraju. Zabavni park poseduje sopstveni parking za goste. 5D BIOSKOP U sklopu zabavnog parka / igraonice se nalazi 5D bioskop sa velikim izborom filmova i savremenim efektima.
BIOSKOP IMA 6 MESTA.
5D bioskop je dinamična virtuelna zabava sa specijalnim efektima kao što su vetar, kiša, dim, sneg, vatra, baloni od sapunice.
Simulator pokreta izaziva virtuelne senzacije kod gledalaca i čini da se osećaju kao da su u samom filmu. BRODIĆI Jezero za čamce je sigurno najzanimljivija zabava u zabavnom parku / igraonici BEOGRADIĆ.
Čamce mogu voziti i odrasli i deca.
Čamcima se lako upravlja u svim pravcima.
Da bi došli do jezera morate proći kroz Zamak 3D LAVIRINT koji je po veličini i dekoraciji jedinstven. AUTIĆI Staza za vožnju ima atraktivne formule, motore, kvadove i traktore koji imaju svetlosne i zvučne efekte koji decu podsećaju na prave automobile.
Automobile mogu voziti roditelji sa svojom decom,ili deca starija od 6 godina. MLAĐA DECA MOGU VOZITI AUTOMOBILE SA RODITELJIMA ILI SA ANIMATORIMA. DVORAC Dvorac na naduvavanje je odlična zabava za decu od 3 do 12 godina.
Mnoštvo tobogana, prepreka, delova za provlačenje i penjanje ga čini zabavnim za decu.
Njegova veličina i dizajn u obliku zamka ga čini nezaobilaznom stanicom za svu decu u zabavnom parku / igraonici BEOGRADIĆ. VOZIĆ Vožnja električnim vozićem predstavlja posebnu atrakciju za decu i roditelje.
Voz vozi oko jezera, pored vetrenjače, fabrike čokolade, gradića, između brda, prolazi kroz tunel i staje u stanici BEOGRADIĆ. KAPACITET VOZA JE 14 DECE I ODRASLIH. TRAMPOLINA Trampolina je dobro poznata svakom detetu i roditelju.
Naša trampolina je profesionalna i ima dva velika polja.
Deca koja su dobra na trampolini imaju manje sanse da se povrede u nekom drugom sportu jer su spretnija i okretnija.
Koordinacija i balansiranje im se drastično povećavaju a sve uz igru i zabavu. DISKOTEKA Diskoteka je namenjena deci od 7 do 14 godina.
Opremljena je najsavremenijim svetlosnim i zvučnim efektima.
Za dobru zabavu su zaduženi naši DJ. APARATI Za decu i roditelje tu su i elektronski aparati vazdušni hokeji, koševi, udaraljke, hvataljke za lutke, električne klackalice i stoni fudbal. 3D LAVIRINT Najatraktivniji deo je sigurno 3D lavirint u obliku zamka.
Na najvišoj kuli se zaglavio veliki dobroćudni zmaj koji bezuspešno pokušava da izađe kroz prozor.
Ispod zamka prolazi vozić a pored njega se nalazi jezero.
3D lavirint je sadržajan i prepun različitih prepreka, tobogana, mostića, ljuljaški i jedinstvenim mini roler kosterom.
haris-creperie-decije-igraonice

Haris Creperie

Novi Beograd, Antifašističke borbe 23d 066 004488
DEČIJE IGRAONICE - HARI'S CREPERIE Haris Creperie poseduje dve igraonice.
Potrebna Vam je dečija igraonica u Beogradu da biste predahnuli uz kafu dok se vaše dete igra? Dečije igraonice su takođe razvrstane i po delovima grada, da sa lakoćom nađete one igraonice koje su Vam najbliže! Inače, kada kažete dečije igraonice Beograd, to je postalo sinonim za dečiju zabavu na najvišem nivou. Deca su u dečijim igraonicama bezbedna i igraju se na na mestu gde ne mogu da se povrede, a da pri tom mogu i da skaču, da se spuštaju niz tobogan ili da se provlače kroz dečiji lavirint. Sve dečije igraonice u Beogradu imaju i stručno osoblje koje će paziti na vaše dete dok se igra i koje će ga takođe uključiti u igre koje su prilagođene njegovom uzrastu. Dečije igraoniceBeograda opremljene su najsavremenijom opremom i najbolje su rešenje i za male istraživače, za hiperaktivnost kod dece, za razvoj dečije mašte i za druženje sa vršnjacima! - Dečija igraonica je mesto gde dečija mašta i igra postaju stvarnost. Dečije igraonice postale su najjednostavnija opcija za proslavu dečijih rodjendana, krštenja ili upisa u osnovnu skolu. Štede vreme i smanjuju broj nepotrebnih obaveza, dajući nam mogućnost da se opustimo i radimo ono sto zapravo treba raditi – da slavimo i uživamo, da se u potpunosti posvetimo gostima i “zvezdi dana” – malom slavljeniku. Bolje opremljene dečije igraonice poseduju veće komplekse sprava za igru za predškolskih uzrast, ali imaju i mogućnost organizovanja zabave za školarce, u prostorijama uređenim poput diskoteka. Plesni podijum, disko kugla, specijalno osvetljenje, igre poput “muzičke stolice” i karaoke samo su neki od elemenata sve popularnijih dečijih žurki, koje vodi i kontroliše animator. Mnoge dečije igraonice u okviru svog enterijera imaju i kafe ili restoran, u koji se mogu pozvati i stariji gosti. Na taj način će proslava biti potpuna i nećete imati potrebe za posebnim datumom slavlja za rodbinu i prijatelje.
Back to Top