Dečije igraonice Palilula

Registruj se
Prijavi se
Dečije igraonice Palilula
kindergarden-igraonica-decije-igraonice
DEČIJE IGRAONICE BEOGRAD IGRAONICA GINDERGARDEN U samom centru grada, pored Botaničke bašte, nalazi se moderna multifunkcionalana igraonica koja čeka na Vas.
Moja Igraonica Kindergarden je namenjena za proslave različitih dečijih događaja. Mi smo tu da Vam organizujemo nezaboravno rođendansko slavlje, krštenje ili da priredimo oproštajnu priredbu za kraj vrtića i početak škole kao i da organizujemo bajkovitu novogodišnju žurku sa programom koji zajedno možemo da osmislimo. Takođe, mi organizujemo razne kreativne radionice, prilagođene različitim uzrastima dece i njihovim interesovanjima.
igraonica-play-decije-igraonice

Igraonica Play

Beograd, Palilula, Ivankovačka 6 011 4059010 |
065 5908590 |
cena: Cenovnik
DEČIJE IGRAONICE BEOGRAD IGRAONICA PLAY Deca preko 7 godina imaju mogućnost male transformacije tzv.
baby dela prostora igraonice.
Za njih se ugođaj pravi u vidu mini diskoteke, naravno sa svim propratnim efektima kao što su : laseri, disko kugla, dim mašina i balončići od sapunice.
Ono što je jako važno a to je da tad na scenu nastupaju naši animatori koji na potpuno inovativan I profesionalan način donose vrlo dinamičnu atmosferu!
decija-igraonica-life-zira-decije-igraonice
DA SE DECI OSMEH NE SKIDA SA LICA TU JE NAJBOLJA ZIRA IGRAONICA!
Oaza kvalitetne porodične zabave čeka na Vas i Vaše mališane, u samom centru Beograda, u TC ZIRA. Zira igraonica-rođendaonica je jedinstveni kutak koji Vam može poslužiti da se opustite i predahnete od napornog dana, dok mi uživamo u brizi o Vašim mališanima i njihovom dobrom provodu u maštovitom ambijentu. Nudimo Vam dva caffe prostora za roditelje, veliki caffe namenjen pušačima kao i caffe namenjen onima koji žele da borave u ne pušačkom prostoru, oba pružaju mogućnost da pratite aktivnosti svog deteta. Sadržajan prostor gde dete na osnovu svojih želja i interesovanja bira način na koji želi da se zabavi, a sve to pod nadzorom ljubaznog i obučenog osoblja. Za kvalitetan provod i ludu zabavu na raspolaganju su Vam: EKO-PARK - drvene kucice,tobogani,ljuljaske, klackalice gde vase dete moze uzivati i u sumornim,kišnim danima kao da je u parku. BABY KUTAK(0-3) - Za bolji razvoj naših najmlađih tu su mekane podloge, ljuljaška i pregršt IQ EKO igračaka.
Dođite da rastemo zajedno. SPORTIĆ SPACE - mini teren za fudbal i košarku, bezbedan prostor za naše male fudbalere i košarkaše biće kao šlag na torti,kako na rođendanima tako i u svakodnevnim posetama.
Možda neki od budućih golgetera i košarkaških zvezda svoje prve korake napravi baš kod nas. LAVIRINT I TRAMBOLINE - TRAMBOLINE-za naše drugare koji vole da se penju,provlače i skaču, aktivan provod za kasniji još bolji san. Za naše goste obezbedili smo i BESPLATAN PARKING, tako da zaista mozete bezbrižno uzivati kod nas.
Čekamo Vas!
Potrebna Vam je dečija igraonica u Beogradu da biste predahnuli uz kafu dok se vaše dete igra? Dečije igraonice su takođe razvrstane i po delovima grada, da sa lakoćom nađete one igraonice koje su Vam najbliže! Inače, kada kažete dečije igraonice Beograd, to je postalo sinonim za dečiju zabavu na najvišem nivou. Deca su u dečijim igraonicama bezbedna i igraju se na na mestu gde ne mogu da se povrede, a da pri tom mogu i da skaču, da se spuštaju niz tobogan ili da se provlače kroz dečiji lavirint. Sve dečije igraonice u Beogradu imaju i stručno osoblje koje će paziti na vaše dete dok se igra i koje će ga takođe uključiti u igre koje su prilagođene njegovom uzrastu. Dečije igraoniceBeograda opremljene su najsavremenijom opremom i najbolje su rešenje i za male istraživače, za hiperaktivnost kod dece, za razvoj dečije mašte i za druženje sa vršnjacima! - Dečija igraonica je mesto gde dečija mašta i igra postaju stvarnost. Dečije igraonice postale su najjednostavnija opcija za proslavu dečijih rodjendana, krštenja ili upisa u osnovnu skolu. Štede vreme i smanjuju broj nepotrebnih obaveza, dajući nam mogućnost da se opustimo i radimo ono sto zapravo treba raditi – da slavimo i uživamo, da se u potpunosti posvetimo gostima i “zvezdi dana” – malom slavljeniku. Bolje opremljene dečije igraonice poseduju veće komplekse sprava za igru za predškolskih uzrast, ali imaju i mogućnost organizovanja zabave za školarce, u prostorijama uređenim poput diskoteka. Plesni podijum, disko kugla, specijalno osvetljenje, igre poput “muzičke stolice” i karaoke samo su neki od elemenata sve popularnijih dečijih žurki, koje vodi i kontroliše animator. Mnoge dečije igraonice u okviru svog enterijera imaju i kafe ili restoran, u koji se mogu pozvati i stariji gosti. Na taj način će proslava biti potpuna i nećete imati potrebe za posebnim datumom slavlja za rodbinu i prijatelje.
Back to Top