Dečije igraonice Stari Grad

Registruj se
Prijavi se
Dečije igraonice Stari Grad
kafe-igraonica-tigar-decije-igraonice

Kafe Igraonica Tigar

Beograd, Stari Grad, Mali kalemegdan 8 063 7339988
cena: 230 €
DEČIJE IGRAONICE BEOGRAD KAFE IGRAONICA TIGAR U samom centru Beograda, u delu Kalemegdana gde se nalazi Beo zoo vrt, nalazi se kafe Tigar.
U prelepom ambijentu, pored prostoraza slonove i iznad bazena sa fokama, nalazi se jedna od najlepših letnjih bašta u gradu, u sklopu koje se nalazi i dečja igraonica.Koncept igraonice Tigar se razlikuje od klasičnog beogradskogkafića i prilagođen je najmlađim posetiocima koji dolaze u zoološki vrt.
Organizujemo dečije proslave i dečije rođendane i tim povodom obezbeđujemo besplatan ulazak u zoo vrt slavljenicima i njihovimgostima.
Dođite kod nas, u carstvo životinja, da uživamo zajedno.
decija-igraonica-tuba-fun-decije-igraonice
DEČIJE IGRAONICE BEOGRAD IGRAONICA TUBA FUN Prepustite vašu decu mašti, neka se raduju svaki dan, neka uživaju u igrama koje smo im pripremili.
Igraonica Tuba Fun pruža svakom detetu neizmernu slobodu u igri dok vi sedite mirno u našem kafiću ili se zabavljate sa vašim detetom, baš što ste i vi nekada.
decija-igraonica-jump-decije-igraonice

Dečija igraonica Jump

Beograd, Stari Grad, Emilijana Josimovića 4 011 3242364 |
063 469159 |
IGRAONICA ZA IGRANJE DECE U BEOGRADU.
Kad pomisle na igru, deca pomisle na JUMP!
U samom srcu grada čeka vas JUMP igraonica modernog dizajna, prijatnih boja, okupana dnevnom svetločću... Prostran lavirint i veliki prostor za igru i animaciju, stena za penjanje i raznovrsne igračke učiniće da proslava rodjendana vašeg deteta pude posebna. Iskusni animatori i ljubazno osoblje učiniće da se i mali i veliki gosti osećaju posebno!
Dodjite i proverite, tu smo zbog vas!
Dobrodošli u JUMP!
extreme-kids-decije-igraonice
DEČIJA IGRAONICA U CENTRU BEOGRADA.
Prostor dečije igraonice je tako osmišljen i projektovan da su deca potpuno bezbedna.
O njima u svakom trenutku brine nekoliko profesionalnih animatorki.
Pored brige o deci, animatorke prostor dečije igraonice svakodnevno pretvaraju u pozorišnu binu na kojoj se odigravaju brojne predstave, kreativne igre i koreografije, a sve u skladu sa potrebama i najboljim razvojem vaših mališana.
Dečija igraonica ima za cilj da deci pruži najzanimljiviji sadržaj, koji najčešće ne ostavlja ni roditelje bez reakcije ili uključenja u igre i aktivnosti.
Često vidimo da roditelji ustanu od svojih stolova i priključe se mališanima dok se takmiče u npr.
skakanju u džakovima, kolicima, preskakanju konopca, lastisu… Kada vidimo da smo probudili decu u roditeljima znamo da smo postigli cilj.
A cilj nam je da svi budu zadovoljni i da srećni odu od nas. Vaš Extreme Kids.
Dnevna karta 250 din Deca ne odrastaju onako kako smo mi odrastali već najviše vremena provode pored televizora i računara.
To dovodi do čestih deformiteta kičme i gojaznosti.
Zato smo u tim koji zabavlja decu u prostoru za igru uključili devojke koje su stručnjaci za otklanjanje tih problema uz takmičarske igre.
Vežbajući i jačajući telo uz smeh i igru postižemo bitnu stvar: da igra razvija intelekt i pravilno utiče na razvoj tela.
Potrebna Vam je dečija igraonica u Beogradu da biste predahnuli uz kafu dok se vaše dete igra? Dečije igraonice su takođe razvrstane i po delovima grada, da sa lakoćom nađete one igraonice koje su Vam najbliže! Inače, kada kažete dečije igraonice Beograd, to je postalo sinonim za dečiju zabavu na najvišem nivou. Deca su u dečijim igraonicama bezbedna i igraju se na na mestu gde ne mogu da se povrede, a da pri tom mogu i da skaču, da se spuštaju niz tobogan ili da se provlače kroz dečiji lavirint. Sve dečije igraonice u Beogradu imaju i stručno osoblje koje će paziti na vaše dete dok se igra i koje će ga takođe uključiti u igre koje su prilagođene njegovom uzrastu. Dečije igraoniceBeograda opremljene su najsavremenijom opremom i najbolje su rešenje i za male istraživače, za hiperaktivnost kod dece, za razvoj dečije mašte i za druženje sa vršnjacima! - Dečija igraonica je mesto gde dečija mašta i igra postaju stvarnost. Dečije igraonice postale su najjednostavnija opcija za proslavu dečijih rodjendana, krštenja ili upisa u osnovnu skolu. Štede vreme i smanjuju broj nepotrebnih obaveza, dajući nam mogućnost da se opustimo i radimo ono sto zapravo treba raditi – da slavimo i uživamo, da se u potpunosti posvetimo gostima i “zvezdi dana” – malom slavljeniku. Bolje opremljene dečije igraonice poseduju veće komplekse sprava za igru za predškolskih uzrast, ali imaju i mogućnost organizovanja zabave za školarce, u prostorijama uređenim poput diskoteka. Plesni podijum, disko kugla, specijalno osvetljenje, igre poput “muzičke stolice” i karaoke samo su neki od elemenata sve popularnijih dečijih žurki, koje vodi i kontroliše animator. Mnoge dečije igraonice u okviru svog enterijera imaju i kafe ili restoran, u koji se mogu pozvati i stariji gosti. Na taj način će proslava biti potpuna i nećete imati potrebe za posebnim datumom slavlja za rodbinu i prijatelje.
Back to Top