Dečije igraonice Medaković

Registruj se
Prijavi se
Dečije igraonice Medaković
decija-igraonica-cetiri-kule-decije-igraonice

Dečija igraonica Četiri Kule

Beograd, Medaković, Mokroluška nova 11 069 5500059
IGRAONICA U BEOGRADU.
Igraonica Četiri Kule je novootvorena rođendaonica i igraonica u vašem kraju.
Kreativno dizajnirana u saradnji sa arhitektama i dečijim pedagozima, ali i roditeljima, kako bi što adekvatnije zadovoljina potrebe dece različitih uzrasta.
Igraonica obiluje dnevnom svetlošću, veselim i živahnim bojama. Pridružite nam se da zajedno istražujemo lavirint u obliku četiri kule, da se zabavljamo na likovnim radionicama i muzičkim družionicama.
Prostor za bebe je u vidu bebi bazena gde najmlađi mogu razvijati svoje veštine uz penjalice, spuštalice ali i uz pomoć drugih didaktičkih elemenata.
Malo starijim drugarima nudimo najaktuelnije igrice na xbox 360 konzoli sa kinektom, kao i disko animaciju ali i brojne igre u kojima želimo da zajedno sa vama učestvujemo. Zapošljavamo školovane animatorke koje govore engleski i francuski jezik. Lokacija igraonice omogućava vremenski neograničeno parkiranje u svakom trenutku.
Lavirint Četiri Kule, Prostor za bebe, Likovna radionica, Školica engleskog, Čuvanje dece, Oslikavanje lica, Prostor za roditelje ...
Potrebna Vam je dečija igraonica u Beogradu da biste predahnuli uz kafu dok se vaše dete igra? Dečije igraonice su takođe razvrstane i po delovima grada, da sa lakoćom nađete one igraonice koje su Vam najbliže! Inače, kada kažete dečije igraonice Beograd, to je postalo sinonim za dečiju zabavu na najvišem nivou. Deca su u dečijim igraonicama bezbedna i igraju se na na mestu gde ne mogu da se povrede, a da pri tom mogu i da skaču, da se spuštaju niz tobogan ili da se provlače kroz dečiji lavirint. Sve dečije igraonice u Beogradu imaju i stručno osoblje koje će paziti na vaše dete dok se igra i koje će ga takođe uključiti u igre koje su prilagođene njegovom uzrastu. Dečije igraoniceBeograda opremljene su najsavremenijom opremom i najbolje su rešenje i za male istraživače, za hiperaktivnost kod dece, za razvoj dečije mašte i za druženje sa vršnjacima! - Dečija igraonica je mesto gde dečija mašta i igra postaju stvarnost. Dečije igraonice postale su najjednostavnija opcija za proslavu dečijih rodjendana, krštenja ili upisa u osnovnu skolu. Štede vreme i smanjuju broj nepotrebnih obaveza, dajući nam mogućnost da se opustimo i radimo ono sto zapravo treba raditi – da slavimo i uživamo, da se u potpunosti posvetimo gostima i “zvezdi dana” – malom slavljeniku. Bolje opremljene dečije igraonice poseduju veće komplekse sprava za igru za predškolskih uzrast, ali imaju i mogućnost organizovanja zabave za školarce, u prostorijama uređenim poput diskoteka. Plesni podijum, disko kugla, specijalno osvetljenje, igre poput “muzičke stolice” i karaoke samo su neki od elemenata sve popularnijih dečijih žurki, koje vodi i kontroliše animator. Mnoge dečije igraonice u okviru svog enterijera imaju i kafe ili restoran, u koji se mogu pozvati i stariji gosti. Na taj način će proslava biti potpuna i nećete imati potrebe za posebnim datumom slavlja za rodbinu i prijatelje.
Back to Top